Mes turime 302 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5511
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19371
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91728
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2018 m. vasario 14 d., trečiadienis Nr.12 (1736)

Gaisre žuvo buto šeimininkas

Vasario 12 d. Švenčionėliuose, degančiame gyvenamajame name, prie įėjimo durų, aptiktas gulintis ant grindų namo šeimininko (g. 1965 m.) lavonas.

Naktį, apie pirmą valandą, ugniagesiams pranešta apie Švenčionėliuose, Žeimenos gatvėje, mediniame daugiabutyje kilusį gaisrą. Atvykę ugniagesiai rado degantį butą. Už kelių minučių iš namo jie išnešė vyrą. Medikai konstatavo jo mirtį. Gaisro metu išdegė virtuvė, aprūko kitos patalpos.

Gaisrų aplinkybės tiriamos.

 

Kontrabandininkai tampa vis išradingesni

Trečiadienio naktį Ignalinos pasienio rinktinės Pavoverės pasienio užkardos pareigūnai, stebėdami savo atsakomybės ruožą prie sienos su Baltarusija, Neryje ties Švenčionių rajono Molių kaimu užfiksavo plaukiantį įtartiną objektą. Upėje jis priminė paprastą ledo lytį, o jų šiuo metu Nerimi plaukia itin daug.

Taisyklingos formos objektą VSAT pareigūnai kurį laiką sekė, o į krantą ištraukė ties Švenčionių Kūniškės kaimu, kur į vandenį buvo nuleista tarnybinė valtis.

Kontrabandininkai du tarpusavyje surištus cigarečių ryšulius sujungė į savotišką plaustą. Rūkalai buvo sandariai supakuoti į vakuuminius maišus, aptraukti polietileno plėvele ir apvynioti sušalusiomis medicininės marlės atraižomis. Neabejojama, kad šitaip kontrabandininkai pabandė imituoti neva natūraliai atskilusį tikrovišką ledo luitą.

Paaiškėjo, kad ryšulyje buvo 1260 pakelių cigarečių „NZ Gold Super Slims“ be banderolių.

Dar vieną cigarečių krovinį Pavoverės pasienio užkardos pareigūnai ketvirtadienio naktį iš Neries ištraukė ties Švenčionių rajono Balingrado kaimu.

Šįkart kontrabandininkai sandariai supakuotus tris rūkalų ryšulius buvo panardinę į vandenį, o tam panaudojo apačioje pritvirtintas šaligatvio trinkeles. Šitaip nugramzdintos cigaretės iš viršaus buvo apmėtytos sniegu ir išties priminė ledo lytis.

Trijuose tokiuose „luituose“ pasieniečiai rado 1500 pakelių „NZ Gold“ markės rūkalų be banderolių.

 
Reklaminis skydelis