Mes turime 183 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:765
mod_vvisit_counterŠią savaitę:4158
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:51484
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nepaisant opozicijos išpuolių ir šmeižto, Švenčionių rajono meras – tarp geriausių šalies merų

2012 m. vasario 1 d., trečiadienis Nr.9 (1152)

Žurnalas „Veidas“ šios savaitės numeryje ketvirtą kartą sudarė daugiausiai naudos savo miestams ir rajonams duodančių merų reitingą ir paskelbė geriausius 2012 metų merus. Atlikdamas tyrimą, „Veido“ žurnalas apklausė 180 ekspertų, tarp kurių – patys merai (jie vertino kolegas) ir 130 aukščiausio rango valstybės tarnautojų, verslo organizacijų atstovų.

Pirmosios vietos atiteko Neringos merui Antanui Vinkui, Vilniaus merui Artūrui Zuokui ir Kauno rajono merui Valerijui Makūnui.

Švenčionių rajono meras Vytautas Vigelis yra 30-oje vietoje iš 60 savivaldybių. Tai labai garbinga vieta. Taip pat buvo vertinami ir reitinguojami rajonai. Įdomu tai, kad daugeliui atvejų rajonų merų vieta reitinge beveik sutapo su rajono užimama vieta. Švenčionių rajono savivaldybės vieta savivaldos reitinge – 28-ta. Nors merą nuolat puolanti opozicija pasižymi išskirtine psichoze – jau prieš kameras pradėjo apnuoginti kai kurias savo kūno vietas, perėjo prie „kovų be taisyklių“, pasitelkė nelinkusią gilintis į situaciją žiniasklaidą, mero veiklos rezultatai ir Švenčionių rajonas ekspertų buvo įvertinti aukštais balais. Meras per daug žinomas žmogus, kad inteligentai patikėtų tuo, ką skelbia neatsakinga žiniasklaida. Todėl vertinime dalyvavę ir kolegos, ir aukščiausio rango pareigūnai bei verslo struktūrų atstovai skyrė merui Vytautui Vigeliui ir Švenčionių rajonui gana aukštus balus. Daugelis juk supranta, kad tokį puolimą, provokacijas gali atlaikyti tik labai stipri asmenybė, ir tai vertina.

„Švenčionių krašto“ inf.