Mes turime 276 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2973
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21517
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68843
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kaip apsaugoti Kalėdų senelius nuo streso?

2017 m. gruodžio 2 d., šeštadienis Nr.88 (1717)

Prisipažinkite, visi esame gavę dovanų, kurios dabar dulka tamsiame lentynos kampe. Arba esame buvę situacijoje, kai įteikę dovaną iš mandagaus „aaačiūūū...“ supratome, kad šįkart nepataikėme. Ką daryti, kad per šių metų Kalėdas visi gautų tai, ko nori? Duokite Kalėdų seneliams užuominas, kurias su „Teliajie lengviausiai pavers dovanomis.

Paklausus „ko norėtum dovanų?“, dažnas atsako „baik tu, nieko nereikia“. Bet ar tikrai džiaugtumėtės, jei po kalėdine eglute nieko nerastumėte? Atsiminkite, perdėtas kuklumas dar niekam nepagelbėjo.

Be to, mokslinių tyrimų duomenimis, Kalėdos daugeliui gyventojų kelia stresą, kuris dažnai susijęs su ilgomis valandomis, skirtomis kalėdinių dovanų paieškoms. Prisiminkite ir save situacijose, kada artėjant mylimo žmogaus gimtadieniui, ilgai sukote galvą, kokia dovana jį pradžiugintų. Tai tikrai ne pats maloniausias procesas. Subtiliai užsiminę apie savo svajonę, nuo streso apsaugosite ir savo Kalėdų senelį.

 

Apie svajones pasakokite žaismingai

Nebūtina tiesiai šviesiai išrėžti, kad Kalėdoms norėtumėte naujo televizoriaus. Tiek jums, tiek jūsų artimiesiems ir pačiam Kalėdų seneliui bus daug smagiau, jei apie savo svajones papasakosite žaidimo forma.

Pavyzdžiui, rinkitės saldų kelią ir savo kalėdinį norą išpieškite karštu šokoladu arba aviečių uogiene ant namiškiams iškeptų blynų. Kai kartu su vaikais karpysite snaiges ir kalėdinius varpelius šventinei girliandai, iš popieriaus iškirpkite ir savo svajonių dovanos kontūrus. Juos galite išpiešti ir ant aprasojusio veidrodžio stiklo – į darbus besiruošiantys namiškiai tikrai tai pastebės. Svarbiausia – nebijokite žaisti.

 

Nukreipkite teisinga linkme

Jei jau esate nusižiūrėjęs savo svajonių dovaną ir žinote, kur ją galima įsigyti pigiau, papasakokite apie tai. Taip sutaupysite Kalėdų senelio laiką ir pinigus – juk jis nebūtinai žino, kur už vos 1 centą galima gauti „Sony Playstation 4“.

O idėjų, ką norėtumėte dovanų sau arba savo artimiesiems galite prisirinkti užsukę į „Telia“ saloną. Per šias šventes čia visų laukia ne tik įspūdingos nuolaidos įrangai bei paslaugoms, bet ir itin vertingos dovanos. Štai jų sąrašas:

-          Žaidimų kompiuteris „Sony Playstation 4“ už 1 ctužsisakius „Telia“ namų interneto ir televizijos rinkinį „Namai 3“ ir pasirašius dvejų metų sutartį;

-          Planšetinis kompiuteris „Lenovo Tab 10“ už 1 ctužsisakius 4G ar šviesolaidinį internetą namams ir pasirašius dvejų metų sutartį;

-          Iki 399 eurų kainuojančias JBL arba „Harman Kardon“ kolonėles už 1 ctįsigyjant išmanųjį telefoną kartu su mobiliojo ryšio paslaugų planu;

-          Išmaniąją televizija tris mėnesius nemokamai perkant televizorių.

 

Atsiminkite, kad gauti tai, ko norite, yra visai paprasta – tereikia tik užsiminti. Kalėdų seneliai užuominas tikrai supras.