Mes turime 364 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3170
mod_vvisit_counterŠią savaitę:35546
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:117295
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

,,Medolight“ – medicininis naujos kartos šviesos terapijos prietaisas rudeninėms darganoms išsklaidyti

2017 m. rugsėjo 2 d., šeštadienis Nr.63(1692)

Rudenėja. Baigiasi atostogos, visi sugrįžta į darbus, vaikai – į darželius bei mokyklas. Su rudeniniais orais atslenka ir darganos, trumpėja dienos, mažėja Saulės šviesos. Nori nenori dažnesniais palydovais tampa slogos, peršalimai, sąnarių uždegimai ir kitokie negalavimai.

„Zepter“ kompanijos įvairius šviesos terapijos „Bioptron“ aparatus žino daugelis, jie naudojami ir namuose, ir gydymo bei reabilitacijos įstaigose.

Kad patenkintų klientų poreikius „Zepter“ kompanija sukūrė ir siūlo klientams įsigyti naujos kartos šviesos terapijos prietaisą ,,Medolight“. Šis nedidelis – vos kiek didesnis už kompiuterio pelytę aparačiukas daugeliui tapo neatskiriamu pagalbininku, kasdien su žmogumi keliaujančiu rankinėje.

„Zepter“ kompanijos Švenčionėlių biuro kolektyvas su vadove Nijole Šapovala ne kartą rengė ,,Medolight“ pristatymus ir džiaugėsi, kad klientai greitai įvertino prietaiso efektyvumą ir patogumą.

,,Medolight“ yra medicininis šviesos terapijos prietaisas skausmui malšinti, gijimo pagreitinimui, uždegimo mažinimui ir ligų prevencijai. Skirtas namų ar profesionaliam naudojimui be recepto. Kliniškai įrodyta, kad prietaisas saugiai ir nuosekliai mažina sąnarių, raumenų ir artrito skausmus, suaktyvina kraujo apytaką, mažina kraujosruvas, stiprina imunitetą, gerina medžiagų apykaitos procesus, padeda širdies ir kraujagyslių ligų prevencijai ir gerai savijautai. 100% saugus.

„Medolight“ BIOPTRON – tai prietaisas pagristas beveik 30 metų mokslinių tyrimų medicininės šviesos terapijos srityje. ,,Medolight“ – trečiosios kartos šviesos terapijos prietaisas, su 108 šviesos diodais (LED), generuoja raudonos šviesos (640 nm) ir jai artimus infraraudonuosius spindulius (880 nm), siekiant užtikrinti efektyviausią gydymą. Skirtingų bangos ilgių spinduliai suaktyvina kraujotaką ir mažina uždegimą, todėl jūsų kūnas gali natūraliu būdu sumažinti skausmą ir pagreitinti gijimą. Šviesos fotonai prasiskverbia į audinius ir ląsteles, įjungiant visą eilę biocheminių procesų, kurie pasižymi terapiniu poveikiu organizmo organams ir sistemoms.

Garsėjantis savo atstatomuoju ir regeneraciniu poveikiu raumenims, raiščiams, sąnariams ir sausgyslėms, „Medolight“ yra neinvazinis, neskausmingas prietaisas ir tinka visiems odos tipams. Dabar galite sėkmingai gydyti ir valdyti savo skausmą ir užkirsti kelią ligoms namuose su nedidelėmis išlaidomis. O kadangi „Medolight“ stimuliuoja kolageno ir elastino gamybą, jūs netgi galite pašalinti smulkias raukšleles ir raukšles komfortiškai savo namuose.

„Medolight“ dedamas švelniai liečiant pažeistą vietą ar kitas terapijos taikymo zonas (akupunktūros taškus), kaip nurodyta naudojimo instrukcijoje ir laikomas iki dešimties minučių per dieną, priklausomai nuo ligos. Leiskite šviesos energijai giliai įsiskverbti, kol pasireikš norimas skausmo malšinimo efektas. Dėl suaktyvėjusios kraujo cirkuliacijos daugiau deguonies ir maistinių medžiagų patenka į audinius, tai pagreitina gijimą, o priešuždegiminės „Medolight“ savybės natūraliai malšina skausmą. „Medolight“ turi 60 terapinių indikacijų.

„Zepter“ kompanija skelbia, kad pagrindinės gydymo sritys, kuriose nenustatytas šalutinis poveikis, yra: susilpnėjęs imunitetas; gripo profilaktika; stresas; per daug intensyvios fizinės veiklos (sporto) sukelti padariniai; galūnių skausmai; galvos skausmas; išalgija; žarnyno diegliai; inkstų diegliai; juosmens skausmai; bronchitas; peršalimas, gripas; akies vokų hematoma; katarakta (pradinė stadija); pooperacinis laikotarpis (po kataraktos, glaukomos operacijos); miežis; vegetodistonija; trišakio nervo uždegimas; radikulopatija (radikulitas); miego sutrikimai; artritas; bursitas (sąnario tepalinio maišelio uždegimas); hematomos, sumušimai; granuliacinės žaizdos; sausgyslių uždegimas; raumenų, sausgyslių patempimas, plyšimas; eksudacinis sinovitas; abscesai; varikozė, lėtinis tromboflebitas; hemorojus; sunkiai gyjančios žaizdos (įkandimai, diabetas, gangrena); nudegimai, nušalimai, nudegimai elektros srove; kaulų lūžiai; hematomos injekcijų vietose; pooperacinės žaizdos; pragulos; blauzdų trofinės opos; parodontozė; herpetinė infekcija (pūslelinė), juostinė pūslelinė; dantų skausmas, patinimas burnos ertmėje; ūmus uždegimas burnos ertmėje; būklė po dantų rovimo; lėtinio gingivito paūmėjimai; žandikaulio patinimas; lėtinis prostatitas; nepakankama laktacija; vaginitas; pieno sąstovis pieno liaukose; mastitas žindymo periodu; mastito profilaktika; spenelių trūkinėjimas; gastritas; naujagimių bambos infekcija, iššutimas; dermatitas; spuogai, inkštirai; pooperacinis laikotarpis (bendroji chirurgija, plastinė chirurgija); vabzdžių įkandimai; veido raukšlės; odos senėjimas; odos imuniteto stiprinimas (apsauga nuo oro ir mechaninio poveikio).

Visi, kurie norėtų sudalyvauti pristatyme ar tiesiog daugiau sužinoti apie visus „Zepter“ kompanijos produktus ir jų įsigyti ar patikrinti savo geriamojo vandens kokybę gali užsukti į „Zepter“ Švenčionėlių biurą arba teirautis tel. 33180.