Mes turime 288 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1883
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20427
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:67753
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Darbo partijos sąskrydyje - gausus būrys partiečių iš visos Lietuvos ir svečiai

2017 m. rugpjūčio 9 d., trečiadienis Nr.56 (1685)

Rugpjūčio 5 d., Šventojoje įvyko tradicinis Darbo partijos sąskrydis į kurį suvažiavo daugiau nei 2 tūkstančiai partiečių iš visos Lietuvos. Sąskrydį sveikinimo žodžiu pradėjo laikinai pareigas einantis Darbo partijos pirmininkas Šarūnas Birutis.

- "Džiaugiuosi, kad susirinko gražus partiečių būrys, kad esame lyg šeima, palaikome vieni kitus, rodome pagarbą,  išreiškiame viltį ir skleidžiame meilę. Šiuo metu visa tai mums yra labai reikalinga, tad džiaugiuosi, kad vertiname savo žmones, skyrius, darbus, kad esame kartu. Linkiu visiems atvykusiems čia, Šventojoje, puikiai praleisti laiką, pasimėgauti jūra, tačiau su ja nejuokauti, rūpintis ir prižiūrėti save bei aplinkinius", - kalbėjo l.e.p. Darbo partijos pirmininkas Šarūnas Birutis.

Pasveikinti darbiečių taip pat atvyko Lietuvos Respublikos Seimo narys, Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas, Liberalų sąjūdžio pirmininko pirmasis pavaduotojas Eugenijus Gentvilas, Europos Parlamento narys Antanas Guoga, Seimo narys, partijos Tvarka ir teisingumas pirmininkas Remigijus Žemaitaitis, Seimo narys, partijos Tvarka ir teisingumas tarybos narys Petras Gražulis, Palangos miesto savivaldybės mero pavaduotojas Rimantas Antanas Mikalkėnas.

Po atidarymo šventės darbiečių ir svečių laukė jiems paruošta programa: pramogos, sporto rungtys, apdovanojimai ir, žinoma, koncertai. Partiečiai ne tik linksminosi, bet ir dalinosi idėjomis, naudinga patirtimi.

Mūsų inf.