Mes turime 515 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:10716
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19754
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:98875
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Tele2“ salonuose – pokalbių minučių išpardavimas

2012 m. sausio 14 d., šeštadienis Nr.4 (1147)

„Tele2“ turi gerų naujienų – visuose „Tele2“ salonuose skelbiamas pokalbių išpardavimas. Suskubę ir planą „Išpardavimas“ pasirinkę vartotojai už 15 Lt per mėnesį galės kalbėti net 300 minučių visuose Lietuvos tinkluose.

 

Vos 5 cnt už pokalbio minutę

„Minučių išpardavimą klientams pasiūlėme, nes puikiai suprantame – būtent pokalbiai daugumai žmonių yra labiausiai reikalinga mobiliojo ryšio paslauga, o svarbiausias kriterijus renkantis ryšio paslaugas yra kaina. Todėl siūlome kalbėtis ypač pigiai – neabejoju, kad naujasis planas „Išpardavimas“ atitiks daugumos žmonių bendravimo poreikius“, – sakė Petras Masiulis, Tele2“ generalinis direktorius.

Pasirinkus planą „Išpardavimas“, „Tele2“ už 15 Lt mėnesinį mokestį siūlo 300 min pokalbių visuose Lietuvos tinkluose. Viena pokalbio minutė kainuos vos 5 centus.

Kaip ir bet kurio išpardavimo metu, naujasis pasiūlymas galios ribotą laiką – iki sausio 31 dienos.

Ryšių reguliavimo tarnybos statistika rodo, kad praėjusiais metais kiekvienas mobiliojo ryšio vartotojas per mėnesį telefonu vidutiniškai prakalbėdavo 120-130 minučių. Už mažą kainą siūlomų 300 pokalbių minučių daugumai žmonių tikrai pakaks, o planas „Išpardavimas“ bus praktiškiausias ir taupiausias pasirinkimas.

 

Išmanusis telefonas už akcinę kainą

Pasinaudojus išpardavimu, už akcinę kainą galima pigiai nusipirkti ir išmanųjį telefoną. Visi pasirinkę planą „Išpardavimas“ ir sudarę 24 mėnesių sutartį, galės už 1 Lt gauti išmanųjį telefoną „Samsung Galaxy Y“ arba „Huawei U8650“. Sutarties galiojimo laikotarpiu už juos mokamas akcinis 10 litų mėnesio telefono mokestis.

Su planu „Išpardavimas“ galima papildomai užsisakyti paslaugas „Artimųjų ratas“, „Šeima ir draugai“, „Mūsų šalys“, „Alio, Europa“, „Pigios SMS į visus tinklus“, „Mobilusis internetas“. Tai leidžia dar labiau sumažinti savo ryšio išlaidas.
Pavyzdžiui, paslauga „Šeima ir draugai“ leidžia pasirinkus iki penkių „Tele2“ tinklo numerių su jais kalbėti nemokamai. Šios paslaugos mėnesio mokestis – 1 Lt už vieną pasirinktą numerį.

Norint spėti pasinaudoti „Tele2“ „Išpardavimu“ ir pradėti telefonu kalbėti ilgiau ir pigiau, tereikia užsukti į artimiausią „Tele2“ prekybos saloną ar užsisakyti jį internetu, bendrovės interneto svetainėje www.tele2.lt.

Rinkos analizės ir tyrimų bendrovės „RAIT“ praėjusiais metais atliktos apklausos duomenimis, „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius Lietuvoje. 49 proc. apklausos dalyvių teigė, kad naudojasi „Tele2“ paslaugomis. Du iš trijų apklaustųjų tvirtina, kad „Tele2“ siūloma paslaugų kaina – mažiausia.