Mes turime 248 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:951
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19495
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:66821
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Laukiamiausia šventė kvepia pavasariu

2017 m. gegužės 24 d., trečiadienis Nr.37 (1666)

Praėjusią savaitę Švenčionėlių vaikų lopšelis darželis „Vyturėlis“ šventė Šeimos šventę. Pats dangus nori tądien visus apdovanoti džiaugsmu. Kaip ir anais metais, vasariškai švietė vėluojančio pavasario saulė, tarsi taupiusi šilumą Šeimos šventei.

Pavasariška šventė prasidėjo direktorės Aldonos ir Kultūros, švietimo, jaunimo ir sporto skyriaus vedėjos Teresės sveikinimais, po kurių Šarkelė (auklėtoja Daiva) pakvietė nuotaikingą talką – sodinti gėlių. Kiekviena grupė, padedant mamytėms ir tėveliams, pasodino savo gėlynėlius. Darbams vadovavusi Šarkelė visus pagyrė ir pakvietė švęsti toliau.

Padirbėję ir išpuošę darželio aplinką gėlėmis, visi nužygiavo į pagrindinę švenčių vietą – aikštelę. Kaip gerai, kad ji tokia erdvi yra – ir vaikų, ir šeimų džiaugsmui.

Čia visų laukė Kirmėlytė (auklėtoja Rima), visai ne įprastinė kenkėja, o daržo augalų saugotoja. Drauge su Šarkele, Kirmėlyte, muzikos vadove Tatjana ir auklėtojomis vaikučiai parodė, ko išmoko per metus – nuotaikingą koncertą, į linksmybių sūkurį įtraukę ir tėvelius.

Būtent čia, pavasario šventėje, kaip niekur kitur pamatai ir kaip užaugo per metus vaikai. Po koncerto jie savo gebėjimus pademonstravo kūrybinėse dirbtuvėse, kurios truko tiek, kiek panorėjo patys darželio šeimininkai – klegantis vaikų būrys.

Mūsų inf.