Mes turime 249 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3548
mod_vvisit_counterŠią savaitę:22092
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:69418
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Telia“hibridinio tipo internetas suteiks spartos verslui

2017 m. gegužės 13 d., šeštadienis Nr.34 (1663)

Lietuvos įmonės, kurios naudojasi plačiajuosčiu (DSL) internetu, vis labiau susiduria su didesnės spartos poreikiu. Suteikdama daugiau galimybiųverslui Teliaviena pirmųjųpasaulyje pristato  hibridinio tipo interneto sprendimą, kuris apjungia plačiausiąir sparčiausią4G ryšįLietuvoje ir daugelįšalies vietųpasiekiantįplačiajuosčio (DSL) interneto tinklą.

Pasirinkęhibridinio tipo interneto sprendimą„Telia“verslo klientai kartu su kur kas didesne interneto sparta ir neribotais duomenimis gauna DSL garantuojamąryšio stabilumąir patikimumą. Šis sprendimas leidžia duomenųperdavimo spartąpadidinti iki 100 Mb/s, nes plačiajuosčio interneto greitįsustiprina „Telia“4G internetas. Lietuva yra pasaulio lyderiųtrejetuke kartu su Vokietija ir Belgija, kur veikia hibridinio tipo internetas.

„Ten, kur šiuo metu dar nėra šviesolaidžio ryšio, o augančiam verslui reikia užtikrinto interneto, DSL garantuojamas stabilumas ir hibridinio tipo interneto paslauga suteiks daugiau greičio ir garantuos patikimąinterneto veikimątada, kada jo labiausiai reikia, pavyzdžiui, pasiekiant duomenis debesųplatformose“, –sako „Telia“verslo klientųpadalinio vadovas Mindaugas Ubartas.

Kartu su hibridinio tipo internetu „Telia“verslo klientai ir toliau galės užsisakyti papildomas paslaugas, tokias kaip statinis IP adresas ar tinklo perimetro apsauga nuo kibernetiniųgrėsmių.

Hibridinio tipo interneto sprendimas ypačaktualus toms įmonėms, kurios negali naudotis šviesolaidžiu, pavyzdžiui, pramoninėse teritorijose ar tolimesnėse gyvenvietėse. Tiek plačiajuostis, tiek hibridinio tipo internetas, suteikia galimybęnaudotis neribotu duomenųkiekiu ir išvengti vien tik mobiliajam internetui būdingųgreičio svyravimų. Hibridinio tipo internetas verslui kainuoja tik 35 eurus per mėnesįbe PVM. 

Be to, nuo šiol visoms įmonėms, kuriųbiuruose mobiliojo interneto greitaveika nesiekia 15 Mb/s, „Telia“įrengia ryšio stiprinimo sprendimus –antenas. Šios antenos ne tik leidžia padidinti duomenųsiuntimo spartą, bet ir padidina mobiliojo ryšio stabilumąnet ir esant nepalankioms oro sąlygoms.

Suprasdami šiuolaikinio verslo tempą, įmonėms, kurioms įrenginėjamas šviesolaidinis internetas, jau nuo pirmos dienos suteikiame laikinąsprendimą, kuris leidžia naudotis sparčiu internetu naudojant „Telia“4G+ ryšio technologiją.

Daugiau informacijos apie aktualiausius pasiūlymus verslui galima rasti internete telia.lt/verslui, artimiausiame „Telia“salone arba paskambinus verslo klientųaptarnavimo telefonu 1816.