Mes turime 304 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5275
mod_vvisit_counterŠią savaitę:30405
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:77731
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Šventėme gražiausią pavasario šventę – Motinos dieną

2017 m. gegužės 13 d., šeštadienis Nr.34 (1663)

Atėjo gegužė, ir visa gamta tiesiog pražydo prieš gražią ir svarbią šventę – Motinos dieną. Ši diena primena mums apie kilnią moters misiją – motinystę. Šią dieną motinoms dovanojamos gėlės, skiriami gražiausi žodžiai, šypsenos – ir tai mažiausia, kuo mes galime padėkoti brangiausiam žmogui – mamai. Mama padovanojo mums gyvybę ir myli kiekvieną savo vaiką: sėkmingą ir problemišką, laimingą ir nelaimingą. Pas mamą visada gali ateiti ieškodamas pagalbos, patarimo, palaikymo, supratimo ir užuojautos. Motinos diena – tai džiaugsmo ir grožio diena.

Gegužės 5 d. 10val ryto Pabradės „Žeimenos“ gimnazijos rusų kalba dėstomų klasių pradinukai pakvietė savo mamytes į šventinį koncertą. Jie ilgai ir kruopščiai jam rengėsi, gamino sveikinimo atvirukus, klasėse surengė savo darbelių parodas.

Kiekvienais metais rusų kalba dėstomų pradinių klasių mokiniai dovanoja savo mamytėms koncertą ir kaskart nekantraudami laukia savo mėgstamos šventės. Šventės proga mūsų mokiniai padovanojo mamytėms pavasarinę puokštę pačių šilčiausių žodžių, smagių šokių, mėgstamiausių dainų ir smagaus juoko. Mūsų šventinė puokštė kvepėjo sveikinimais, ir nors mamytės nepamerks šios puokštės į vazas, bet ji ilgai išliks jų atmintyje ir širdyse. Smagu buvo stebėti besijaudinančius vaikučius ir laimingus jų mamyčių veidus.

Tradiciškai Motinos dienos koncertą „Mano mama – geriausia mama pasaulyje“ paruošė 4 klasės mokytoja S.Kulevič. Koncerte dalyvavo visos pradinukų klasės. Jiems taip pat talkino choreografijos mokytoja Z.Sklubovskaja, muzikos mokytoja N.Lipinskaja ir pradinių klasių mokytojos S.Mazurkevič, S.novikova, A.Zubkova, S.Kulevič. Malonu, kad mūsų koncerte dalyvavo ir vaikų darželio „Varpelis“ „Drugelio“ grupės vaikai.

Šventė baigėsi bendra daina.

Gerbiamosios mamos, iš visos širdies dar kartą sveikiname jus visas ir linkime, kad šventė niekada nesibaigtų nei jūsų gyvenime, nei jūsų širdyje. Tegul jūsų veidai pavargsta tik nuo šypsenų, o rankos tepavargsta tik nuo gėlių puokščių. Tegul jūsų vaikai būna paklusnūs, o vyrai dėmesingi! Tegul jūsų namuose visada vyrauja jaukumas, meilė, skalsa ir laimė!

Snežana NOVIKOVA