Mes turime 164 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1690
mod_vvisit_counterŠią savaitę:5083
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:52409
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Replika. Ne visos rajono įstaigos pripažįsta Lietuvos Respublikos šventines dienas?

2017 m. gegužės 6 d., šeštadienis Nr.32 (1661)

Gegužės 1 d. 10.50 val. Švenčionių socialinių paslaugų centro pastatas. Kaip matome nuotraukose, valstybinė vėliava neiškelta. O gal rajone jau nepripažįstamos LR šventinės dienos? O gal nežino, kokia šventė yra gegužės 1 d.? Visiška netvarka - noriu iškeliu, nenoriu – neiškeliu... O juk įstaiga priklauso rajono savivaldybei! Joje dirba ne bet kas, o rajono tarybos narys liberalas Valdemaras Kasperovičius, vienas valdančiųjų.

Tarybos narys Valdemaras Kasperovičius šioje įstaigoje tvarko ūkio reikalus. Paprastai, šią pareigybę užimantys asmenys ir vėliavos iškėlimu pasirūpina. Keista, kad „išrinktieji negerbia valstybinių švenčių. O gal nežino, kad tokios egzistuoja? Labai jau daug sakinių, kurie baigiasi klaustuku. Ar ne dėl to, kad toje įstaigoje įdarbinti (taip taip, būtent, įdarbinti, o ne dirbantys) asmenys yra valdžios atstovų patikėtiniai? Apie šios įstaigos vairuotoją, kuris neaišku ką vairuoja, jau kažkur buvo rašyta. O va kokias pareigas užima UAB „Švenčionių švara“ direktorius J.Šiaudinis, kuris įdarbintas šioje įstaigoje, niekas nežino. Nes tokio žmogaus niekas ten niekada nematė. Svarbiausia, ne kur įdarbintas, svarbiausia gauni pinigus. Kareivis miega, tarnyba eina?

Pagal pateiktą balandžio 28 d. tarybos posėdyje UAB „Švenčionių švara“ direktoriaus J.Šiaudinio ataskaitą matyti, kad žmogus nelabai supranta, apie ką pats kalba. Tiek to, nepriekaištausiu, kad kalbėti kažkaip reikėtų pasimokyti. Tą reikėtų padaryti pusei rajono tarybos narių, vos ne visai valdžiai. Tiesa, kai kurie jų gudrūs – posėdžiuose visai nekalba.

Tuo tarpu Visuomenės sveikatos biuro direktorės p. D.Vinogradovos išsami ir nepriekaištingai pristatyta Visuomenės sveikatos biuro veiklos ataskaita buvo viešai išpeikta. Meras užsipuolė ir apkaltino biuro direktorę dėl rajone didelio gyventojų mirtingumo! Miršta žmonių nemažai, emigruoja iš rajono dar daugiau, o kalta, pasirodo, biuro direktorė! Direktorei noriu palinkėti stiprybės ir palinkėti atsilaikyti prieš neoficialiai paskelbtą rajono valdžios akciją „Išmesti, atimti, sunaikinti“.

Pastabus gyventojas