Mes turime 233 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2357
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16356
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:63682
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Telia“ išmanioji televizija – meilė gimsta ir be pareigos

2017 m. kovo 10 d., penktadienis, Nr.18 (1647)

Šeštadienio „Eurovizijos“ atrankos koncertas neprapuls dėl Arūno ir Gražinos vestuvių jubiliejaus, o mėgstamos vakaro žinios prasidės, kai jūs pulteliu duosite signalą vedėjams pradėti. Taip veikia išmanioji „Telia“ televizija, kurią jau turi trečdalis Lietuvos gyventojų. Jei norite suprasti kokia ji gera ne pas gimines, o savo namuose, dabar pats geriausias metas pasinaudoti akcija ir susipažinti be ilgalaikių įsipareigojimų.

Galimybė atsisukti mėgstamas laidas, patogiu laiku peržiūrėti rodytus filmus, serialus ar sporto varžybas, mėgautis aukščiausios vaizdo kokybės HD kanalais ar prasukti jau matytas reklamas ir anonsus, yra tik dalis to, dėl ko žmonės pasirinko „Telia“ išmaniąja televizija tapusią „Teo“ išmaniąją televiziją. Dabar „Telia“ siūlo dar daugiau – laisvę susipažinti su šia paslauga taip, kaip patogu žmonėms. Pavasario akcijos metu televizijos ir interneto paslaugoms taikomos ypatingos nuolaidos, jos iki šiol galiojo tik sudarant ilgalaikes sutartis.

„Gerus dalykus žmonės nori turėti ilgai, kai žino, jog tai verta. Tačiau prieš įsipareigojant, norisi įsitikinti, jog pasirinkote teisingai. Kaip tik tokią žinią siunčiame visiems, kurie dar nėra bandę populiariausios Lietuvoje išmaniosios televizijos. Mes tikime, kad „Telia“ išmaniosios televizijos kokybė, funkcijos ir patogumas yra geriausias ilgalaikių santykių kūrimo pagrindas“, – sako „Telia Lietuva“ privačių klientų vadovas Norbertas Žioba.

Visoje Lietuvoje „Telia“ išmanioji televizija naujiems klientams su akcija ir be įsipareigojimų dabar siūloma vos už 13,90 eurų mėnesio mokestį. Tokią galimybę suteikia planas „Solo“, siūlantis visus „Telia“ išmaniosios televizijos privalumus: daugiau nei 50 kanalų rinkinį, papildomus teminius televizijos kanalus, filmų nuomą, populiariausias radijo stotis ir specialiai vaikams sukurtą aplinką „Vaikų kampelis“.

Kartu su „Telia“ išmaniąja televizija be įsipareigojimų už 19,90 eurų mėnesio mokestį galima užsisakyti ir namų interneto paslaugą. Už šią sumą galėsite mėgautis ne tik populiariausia Lietuvoje išmaniąja televizija, bet ir stabiliu, patikimu ir itin greitu „Telia“ interneto ryšiu.

Norėdami išbandyti „Telia“ paslaugas apsilankykite artimiausiame klientų aptarnavimo salone arba susisiekite su „Telia“ specialistais telefonu 1817. Norėdami sužinoti daugiau apie visas „Telia“ siūlomas paslaugas bei rasti jums geriausiai tinkantį sprendimą, apsilankykite „Telia“ internetinėje svetainėje adresu www.telia.lt.