Mes turime 286 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1998
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20542
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:67868
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kalėdų Senelis išpranašavo, kad rinkimus laimės Darbo partija

2011 m. gruodžio 31 d., šeštadienis Nr.96 (1143)

Trečiadienį vyko tradicinis naujametis Darbo partijos vakaras, kuriame dalyvavo dauguma partijos narių ir svečiai

Po mūsų rajone labai sklandžiai įvykusio darbiečių ir socialliberalų susijungimo tai buvo pirmasis toks didelis atsinaujinusios įtakingiausios rajone politinės jėgos – Darbo partijos Švenčionių skyriaus – neformalus renginys, kuriame kviečiami dalyvauti visi skyriaus nariai. Darbo partija dabar rajone turi per 350 narių, kai tuo tarpu daugelis apsiriboja pora dešimčių ar išvis tik prieš rinkimus į sąrašus vilioja. Jungiantis partijoms ne tik niekas nepasitraukė, bet ir nuolat pasipildo naujų narių.

Trečiadienį šis draugiškas darbiečių būrys susirinko Švenčionėlių miesto kultūros centre simboliškai palydėti senųjų metų, pabendrauti, o šįkart tai buvo ir savotiškas artimesnių pažinčių vakaras, nes iš viso rajono suvažiavę partiečiai ne visi buvo pažįstami.

Su artėjančiomis šventėmis sveikino skyriaus pirmininkas Vytautas Vigelis. Pasveikinti darbiečių, kaip visada, atvyko Valstiečių liaudininkų skyriaus pirmininkas Vytautas Rastenis, Socialdemokratų partijos atstovas Regimantas Dalgėda, partijos „Tvarka ir teisingumas“ skyriaus pirmininkė Vitalija Lukšienė. Darbo partijos pirmininko Viktoro Uspaskich sveikinimą perdavė ir asmeniškai pasveikino pirmininko pavaduotojas Šarūnas Birutis, taip pat Ignalinos rajono skyriaus pirmininkas Manfredas Žymantas.

Šventę tęsė Ryčio Cicino ir „Rokados“ šokėjų koncertas, kurį visiems kolegoms dovanojo Vytautas Bulka, Šarūnas Birutis, Stanislavas Kerul, Arūnas Jastremskas, Algirdas Žičkus, Virgilijus Sedlevičius ir Vytautas Vigelis.

Smagiai švenčiančius darbiečius aplankė linksmuolis Kalėdų Senelis ir Snieguolė. Jų dovanos buvo pokštai, įžiebę dar daugiau linksmybių, čia pat sukurtas smagus ir triukšmingas „miškas“, darnus galingas Darbo partijos choras, kuriam diriguoti Kalėdų Senelis pavedė skyriaus pirmininkui Vytautui Vigeliui, pasak Kalėdų Senelio, nušluotų visus konkurentus chorų karuose. Dar Kalėdų Senelis ir pranašystes žarstė: Darbo partija laimės rinkimus. Darbiečiai tai žino, kuo paremta ši pranašystė, bet konkurentams neišduos!

Irena PAULIUKEVIČIENĖ