Mes turime 368 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2952
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28082
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:75408
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kviečiame apsilankyti modernioje dantų klinikoje Visagine

2017 m. vasario 4 d., šeštadienis, Nr.10 (1639)

UAB „Vistoma“ odontologijos klinika, esanti Visagine, teikia dantų gydymo, protezavimo, chirurgines, dantų implantacijos paslaugas. Taip pat plečia diagnostikos ir gydymo galimybes. Klinika įsigijo dentalinį skaitmeninį tomografą. Tai modernus rentgeno aparatas, kuris leidžia atvaizduoti dantų ir žandikaulių sistemą dvimatėje nuotraukoje darant optinę panoraminę tomografiją (OPTG) ir gauti trimatį tūrinį vaizdą atliekant konusinę kompiuterinę 3D tomografiją (KSKT).

Procedūra visiškai beskausmė ir nesukelia jokių nemalonių pojūčių. Yra nuomonė, kad optinė panoraminė tomografija (OPTG) kenkia sveikatai, tačiau labai silpna spinduliuotė sveikatai nėra kenksminga: ji žymiai mažesnė nei ta, kurią žmogus gauna dvi valandas skrisdamas lėktuvu. Todėl nėra procedūros taikymo apribojimų, vienintelė išimtis – nėštumas.

Įrenginio galimybės leidžia atlikti šią procedūrą netgi vaikams, kurių ūgis virš 104 cm, o svoris – virš 20 kg. Programa automatiškai mažina spinduliuotės sritį ir lygį, procedūra atliekama greitai, bet nuotraukos kokybė ir informatyvumas nenukenčia. Tuo pačiu atkrenta visos problemos ir nepatogumai dėl juostelės fiksavimo burnos ertmėje.

Pacientų patogumui nuotrauka įrašoma į kompaktinį diską, kurį galima pasiimti ir parodyti savo gydytojui.

Mūsų klinikoje dirba didžiulę darbo patirtį sukaupę ir jauni žingeidūs gydytojai. Jie gydo karieso pažeistus dantis, dantų kanalus, net ir sunkiai praeinamus, taip pat protezuoja, tiek išimamais plastmasiniais, lanko atraminiais ar termoplastiniais protezais, tiek metalo ar cirkonio keramikos dantų vainikėliais ar tiltais. UAB „Vistoma“ taip pat atliekama ir implantacija.

„Mūsų klinikoje naudojami Straumann (Šveicarija) ir Medentika (Vokietija) implantai. Tai patikimumo ir universalumo etalonas. Daugiau informacijos galima gauti konsultacijos metu“, – sako gydytojas odontologas Oleksandr Kuzmenko.

„Tai labai svarbus žingsnis mūsų klinikai ir visam miestui. Anksčiau diagnostikai ir gydymui mūsų pacientams reikėjo važiuoti į Uteną arba Vilnių, dabar visa tai galima atlikti mūsų klinikoje. Mes labai norime vystytis ir dovanoti pacientams šypsenas“, – sako UAB „Vistoma“ direktorė Svetlana Rakitova.

Rentgenologas dirba kiekvieną dieną ir priima be išankstinio registravimo. Procedūrai reikalingas gydytojo siuntimas.

Pirmadienis 8-13 val,

Antradienis 13-18 val,

Trečiadienis 13-19 val,

Ketvirtadienis 13-18 val,

Penktadienis 8-13 val.

Konsultacijai pas gydytojus prašome kreiptis į kliniką, UAB „Vistoma“, adresu: Festivalio g. 10, Visaginas, tel. (8-386) 33638, (8-386) 33416.