Mes turime 367 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4620
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20821
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96851
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kalėdų linksmybės

2016 m. gruodžio 31 d., šeštadienis Nr.97 (1630)

Nors gamta mums šiais metais pašykštėjo sniego, bet tai nesutrukdė Kalėdų Seneliui atvykti į Milkuškų kaimo bendruomenę. Pavargusius nuo kelionių elnius pakeitė ir apledėjusiu keliu seneliui atvykti padėjo Švenčionių pasienio užkardos pareigūnai.

Su dideliu maišu dovanų Kalėdų Senelį Milkuškų kaimo daugiafunkciniame centre šūksniais ir plojimais sutiko būrys vaikų ir jų tėvelių. Renginio pradžioje buvo suteiktas žodis bendruomenės pirmininkui Antanui Petkūnui. Jis visus susirinkusius pasveikino su šventom Kalėdom ir artėjančiais Naujaisiais metais, padėkojo bendruomenės rėmėjams A. ir A. Činčikams, R. ir A. Dambrauskams, P. Skripskui ir Švenčionių seniūnijai už pagalbą. Programos pradžioje nuskambėjo graži kalėdinė daina „Sninga Kalėdos“.

Snieguolė su nykštukais, padūkėlė Pepė Ilgakojinė, Raudonkepuraitė ir vilkas ir, žinoma, Kalėdų Senelis kartu su vaikais šoko, žaidė žaidimus ir klausė eilėraščių bei grojimo dūdele.

Pertraukėlėse tarp pasirodymų Kalėdų Senelis vaikams dovanojo saldžias dovanas ir po minkštą žaislą. O kad tėveliai ir visi kiti, kurie negavo dovanų, nenusimintų, juos aplankė Senis Besmegenis, kuris su visais šoko linksmą šokį. Po šokio visi gavo po saldžią dovaną.

Renginio pabaigoje skambėjo graži kalėdinė giesmė. Po renginio vaikai ir tėveliai fotografavosi su Kalėdų Seneliu. Visi gavę dovanų su šypsenomis veide išskubėjo į namus. Tuo ir baigėsi Kalėdinė šventė Milkuškų kaimo bendruomenėje.

Monika BARTAŠIŪTĖ

 
Reklaminis skydelis