Mes turime 189 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2852
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16851
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:64177
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Verslo dienos šventėje maitino… Ignalinos „Žuvėdra“

2016 m. gruodžio 17 d., šeštadienis Nr.95 (1628)

Tęsiant anos valdžios tradiciją, Verslo dienos šventė vis dėlto buvo surengta. Nieko savo, net tradicijų, naujoji valdžia taip ir nesukūrė, tik kopijuoja tai, kas buvo. Tik buvo tai viskas daroma padoriau rajono žmonių atžvilgiu. Niekam nė į galvą neateidavo šventiniam furšetui ieškoti maitinimo įmonių už rajono ribų. Tiems, kas troško naujovių – prašom, pribloškianti naujovė. Rajone veikia 16 maitinimo paslaugas teikiančių įmonių, bet rajono valdžiai nė viena neįtiko. Vaišių stalą verslininkams dengė Ignalinos rajono kavinė „Žuvėdra“. Ar dar reikia komentarų?

 

Turgelis

Nuotraukoje matote dar vieną pavyzdį, kaip rajono valdžia „skatina ir remia“ smulkųjį verslą. Ne taip seniai buvusiomis turgaus dienomis Švenčionyse tarp Rymo g. ir turgaus tuščia, pastatytas ženklas, draudžiantis įvažiuoti. Kitos vietos mieste smulkiems prekeiviams valdžia taip pat nesiteikė suteikti.

 

Išorinė reklama - „į pogrindį“!

Nauji išorinės reklamos įkainiai ir toliau verčia verslininkus „eiti į pogrindį“. UAB „Svirka“ gavo pranešimą“, kad už leidimą metams pratęstiišorinę reklamą adresu Vilniaus g. 50, Švenčionių m. prašoma sumokėti net 230 Eur, kaip kokiame didmiestyje.

Rajono valdžiai padidinus išorinės reklamos įkainius iki neprotingų dydžių, reklaminių užrašų matome vis mažiau ir mažesnių. Merdinčio rajono verslininkams tokie mokesčiai „už orą“ per sunkūs.

Mūsų inf.