Mes turime 438 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4461
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14648
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90678
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Įmonėms, pasirinkusioms „Teo“ biuro įrangos nuomą – IT specialistų paslaugos

2016 m. gruodžio 17 d., šeštadienis Nr.95 (1628)

Lietuvoje sparčiai populiarėjanti „Teo“ biuro įrangos nuomos paslauga verslui dabar ne tik suteikia galimybę išlaidas įrangai paskirstyti per ilgą laikotarpį, bet užsisakiusiems ją suteikia ir kompetentingų IT specialistų paslaugas. Bendrovės, iki 2017 m. sausio 16 d. užsisakiusios biuro įrangos nuomos paslaugą, 24 mėnesiams kartu gauna biuro įrangos priežiūros paslaugą.

„Įmonės, kurios nuomojasi biuro įrangą, o jos priežiūrą patiki mums – įgauna pranašumą. Taip verslas ne tik sutaupo apyvartinių lėšų, bet gali susikoncentruoti į savo pagrindinę veiklą. Visus su įranga ir jos priežiūra susijusius darbus atliks šios srities profesionalai. Visoje Lietuvoje turime dešimtis IT specialistų, pasirengusių reaguoti visą parą ir gebančių išspręsti klientui iškilusias IT įrangos problemas,“ – sako „Teo“ ir „Omnitel“ IT produktų valdymo padalinio vadovas Andrius Vaitkus.

 

Biuro įrangos nuoma – patogu ir veiksminga

Vienas didžiausių biuro įrangos nuomos privalumų yra tai, jog visa „Teo“ siūloma įranga yra apdrausta. Tai reiškia, kad visą sutarties galiojimo laikotarpį įrangos nuomos paslaugą pasirinkusios įmonės gali būti ramios – „visų rizikų draudimas“ apsaugo nuo bet kokių su įranga susijusių trikdžių, tarp kurių ir nepataisomas kompiuterio gedimas. Tai leidžia užtikrinti sklandų įmonių darbą.

Dar vienas privalumas – šią paslaugą pasirinkusi įmonė neturi mokėti jokio pradinio įnašo. Tai suteikia galimybę apyvartines bendrovės lėšas skirti ne įrangos įsigijimui, o, pavyzdžiui, verslo skatinimui.

Bendrovės, pasirinkusios „Teo“ biuro įrangos nuomą, už paslaugas moka mėnesinį mokestį – taip pat, kaip už internetą ar mobilųjį ryšį. Be to, verslas įranga gali pradėti naudotis iškart, sudarius 24 mėn. biuro įrangos nuomos sutartį su „Teo“.

 

Įrangos priežiūra pasirūpins „Teo“

Iki 2017 m. sausio 16 d. įmonės, pasirinkusios biuro įrangos nuomos paslaugą, kartu gaus šios įrangos priežiūros paslaugą, kurią visą parą visoje Lietuvoje nuotoliniu būdu teikia kvalifikuoti „Teo“ specialistai. Įrangą, kuriai galioja šis pasiūlymas, galima rasti internete, adresu iranga.teo.lt. Naujausia „Teo“ statistika rodo, kad užklausą gavę specialistai vos per 2 darbo valandas išsprendžią net 80 proc. atvejų.

Daugeliui įmonių „Teo“ biuro įrangos priežiūros paslauga palengvina biuro IT sistemų administravimo naštą, nes daugelį su bendrovės IT sistemų administravimu susijusių užduočių nuotoliniu gali atlikti „Teo“ specialistai. Pavyzdžiui, sugedus kompiuteriui „Teo“ specialistai jį pataisys jau tą pačią dieną – ne vėliau kaip per 4 valandas į jūsų biurą atvyks „Teo“ inžinierius.

Į biuro įrangos priežiūros paslaugą įskaičiuota ne tik kompiuterių, bet ir spausdintuvų priežiūra bei antivirusinė programa.

Pasiūlymas kartu su biuro įrangos nuomos paslauga gauti biuro įrangos priežiūrą galioja akcijos ženklu pažymėtai įrangai, kuri yra nurodyta internetiniame puslapyje iranga.teo.lt. Pasiūlymas galioja „Biuro įrangos priežiūros“ paslaugas užsakant 24 mėnesiams, juo pasinaudoti galima per 30 dienų nuo „Biuro įrangos nuomos“ užsakymo.

Akcija galioja iki 2017 m. sausio 16 d. „Teo“ turi teisę nutraukti akciją ir/arba keisti jos sąlygas pasibaigus nurodytos įrangos likučiui bei bent 10 dienų prieš pateikus informaciją internete, adresu www.teo.lt.

Norite daugiau informacijos apie šią akciją?  Skambinkite verslo klientams skirtu numeriu 1816.

 
Reklaminis skydelis