Mes turime 272 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2052
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20596
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:67922
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Jaunieji mūsų muzikantai – „Litexpo“ rūmuose

2016 m. gruodžio 17 d., šeštadienis Nr.95 (1628)

Kasmet „Litexpo“ parodų centre rengiama paroda „Vaikų šalis“. Tai vienintelė Lietuvoje specializuota paroda būsimiems ir jauniems tėvams apie kūdikių bei ikimokyklinio amžiaus vaikų auginimą, jų priežiūrą ir ugdymą. „Vaikų šalyje“ eksponuojama išimtinai naujausia produkcija, skirta būsimoms mamoms, kūdikiams ir vaikams. Čia vyksta naujų drabužių kolekcijų vaikams ir paaugliams pristatymai, naujausių žaislų ir žaidimų premjeros, koncertai, kūrybinės dirbtuvėlės, konferencijos ir kt.

Ši paroda rengiama jau 22 metus ir kasmet pradžiugina lankytojus kuo nors nauju.

Šiemet šios parodos metu VšĮ „Vaikas ir muzika“ surengė dainuojančių ir grojančių vaikų koncertus. Džiugu, kad į šį renginį buvo pakviesti ir mūsų rajono jaunieji atlikėjai. Fortepijonu grojo Švenčionėlių meno mokyklos antrokai: Goda Švalkutė, Radminas Leleiva (abiejų vadovė – mokytoja ekspertė Loreta Šidlauskienė), smuiku grojo švenčionėliškė trečiokė Miglė Vaicekavičiūtė (mokytoja metodininkė Virginija Beržinskienė) ir Švenčionių meno mokyklos mokinė Austėja Muchlia (mokytoja metodininkė Virginija Beržinskienė), koncertmeisterė – Marina Tkačenko.

Koncerte be mūsų atstovų dalyvavo Dvariono meno mokyklos, Ukmergės ir Trakų rajonų jaunieji muzikantai ir dainininkai. Vaikai į šventė vyko netik su mokytojomis, bet ir su tėveliais, seneliais ir giminaičiais. Puikiai pasirodę koncerte, visi kartu apžiūrėjo parodą, pramogavo ir smagiai leido laiką. Vaikai už pasirodymą gavo padėkas ir atminimo dovanėles.

Mūsų inf.