Mes turime 405 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4209
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20410
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96440
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Socialinio verslo akseleratorius regionuose

2016 m. gruodžio 10 d., šeštadienis Nr.93 (1626)

Gruodžio 12 dieną, pirmadienį, 10 val. vietos veiklos grupės patalpose (Stoties g. 4, Švenčionys) įvyks pirmasis informacinis socialinio verslo mokymų susitikimas.

Čia kviečiami atvykti visi, kurie domisi socialiniu verslu ir naujomis užimtumo galimybėmis. Ypač laukiami atstovai tų bendruomenių, kurios jau anksčiau svarstė įvairius šios srities projektus, kurios dalyvavo įvairiuose renginiuose, seminaruose, išvykose į kitus rajonus.

Apie dalyvavimą prašoma pranešti iš anksto tel. 51084.

Lietuvoje į šį pradedamą socialinio verslo mokymų programos pilotinį projektą atrinkta 15 rajonų, tarp jų – ir Švenčionių rajonas.

Organizatoriai tikisi, kad projekto dėka bus geriau įsisąmoninta socialinio verslo prigimtis, dalyviai įgis žinių, patirties, deramai pasirengs įgyvendinti savo pačių idėjas.

Programos, kurią finansuoja Britų Taryba ir „Barklays“, tikslas: kurti palankią aplinką socialinio verslo augimui ir sklaidai 15 Lietuvos kaimiškų vietovių. Įgyvendinimo trukmė – 2017 m. sausio 1 d. – kovo 31 d.

Per tą laiką vyks ir daugiau susitikimų, kur bus jau organizuojama papildomos konsultacijos, mokymai, reikalingi socialiniam verslui vykdyti arba atrinktoms pažangiausioms iniciatyvoms. Taip pat bus pateikiama vertingų patarimų, kaip efektyviai įsisavinti socialiniam ar bendruomeniniam verslui skiriamas investicijas.

Bendruomenių atstovai į šį seminarą turėtų atvykti jau „paruošę namų darbus“, nes susitikimo metu bus ne tik aptariamos, bet ir atrenkami galimi programos dalyviai, tad programoje dalyvauti galės tik tos iniciatyvos, kurių atstovai dalyvaus įvadiniame renginyje. Todėl būkime aktyvūs ir nepraleiskime puikios progos!

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis