Mes turime 316 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5200
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15387
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91417
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Sekmadienį Švenčionėliuose – kapelų festivalis

2016 m. lapkričio 12 d., šeštadienis Nr.84 (1617)

Lapkričio 13 d., sekmadienį,14 val. kaip tik po Mišių Švenčionėlių kultūros centre vyks regioninis liaudiškų kapelų ir kaimo muzikantų festivalis „Ant Sarios krantų“. Tai tęstinis projektas. Pirmasis festivalis vyko 2014-ųjų lapkritį ir sulaukė stulbinančio pasisekimo ir publikos ovacijų.

Kelios valandos smagios liaudiškos muzikos, dainų ir pokštų tikrai neprailgsta. Šių metų festivalyje dalyvaus ir gerai mūsų žiūrovams pažįstamos kapelos: Ignalinos krašto kaimo kapela „Lanksva“, Švenčionių rajono Adutiškio kaimo kapela, ir dar nematyti kolektyvai: Ukmergės rajono Veprių filialo kapela, Visagino kultūros centro kapela „Linksmuolė“, Ignalinos kultūros centro liaudiškos muzikos kapela „Ringė“, Vilniaus mokytojų namų tautiškos muzikos ansamblis „Vilnija“. Visi kolektyvai daug koncertuoja, keliauja ir po Lietuvą, ir pas kaimynus, tad žiūrovai jų puikiais pasirodymais bus tikrai pradžiuginti. Kiekvienas kolektyvas pasižymi savitu stiliumi, muzikavimo maniera, gali pasigirti išskirtiniais muzikantais ar instrumentais.

Regioninio liaudiškų kapelų ir kaimo muzikantų festivalio „Ant Sarios krantų“ organizatoriai iš visos širdies kviečia švenčionėliškius, apylinkių gyventojus ir miesto svečius praleisti sekmadienio popietę drauge: pasiklausyti smagios muzikos, dainų, kartu paploti į taktą, palinguoti ir padainuoti. Juk renginys nemokamas, o smagi muzika, dainos ir pokštai skatina laimės hormono (serotonino) gamybą. Na, o jeigu kelius vėl užvers sniegu, juk nesunkiai galime praminti takelius.

Taigi lapkričio 13 d., sekmadienį, visi „apsiginkluojame“ gera nuotaika ir susitinkame 14 valandą Švenčionėlių kultūros centre pasižiūrėti ir pasiklausyti kapelų!

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis