Mes turime 366 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2323
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18524
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94554
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Padėka

2016 m. spalio 12 d., trečiadienis Nr.76 (1609)

Gerbiamieji,

Seimo rinkimų rezultatai turbūt nieko per daug nenustebino – politinės jėgos išsidėstė, kaip ir buvo prognozuota. Gal tik dar labiau pasisekė LVŽS ir labiau nepasisekė LSDP. Darbo partijai šalies mastu pritrūko organizuotumo – yra iš ko padaryti išvadas ir taisyti klaidas. Tuo tarpu aš, gerbiamieji, palyginęs balsavimo rezultatus mūsų, Nalšios, apygardoje, noriu pasidalinti su Jumis pastebėjimais. Nepaisant liberalų valdomų valdiškų resursų ir aktyviai vykdytos agitacijos, už Darbo partiją Nalšios apygardoje balsavo gerokai daugiau rinkėjų, negu už valdžios partiją – Lietuvos laisvės sąjungą. Už Darbo partiją balsavo 9,15 proc. apygardos rinkėjų, o už Lietuvos laisvės sąjungą 6,88 proc. Turint mintyje, kad Ignalinos rajone darbiečių praktiškai nėra, mūsų rajone rezultatai realiai dar aukštesni.

Ar susimąstėte, kodėl gerai balsavę už kandidatą Vytautą Vaitkevičių, žmonės menkai balsavo už jį iškėlusią Lietuvos laisvės sąjungą – valdžios partiją?

Teko girdėti žmonių nuomonių, kad Vytautą Vaitkevičių daugelis labiau sieja su Darbo partija, kuri jį išugdė ir kuriai jis priklausė apie 20 metų, negu su liberalais.

Nuoširdžiai dėkoju visiems rinkėjams, balsavusiems už Darbo partiją ir jos kandidatą Šarūną Birutį, kuris nuo rajono valdžios iškelto ir aktyviai jos palaikomo kandidato, buvusio taip pat darbiečio, Vytauto Vaitkevičiaus, atsiliko tik 53 balsais.

Darbo partijos Švenčionių skyriaus pirmininkas Vytautas Vigelis

 
Reklaminis skydelis