Mes turime 175 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1078
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17279
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93309
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Zepter International“ – Lietuvoje jau dvidešimt metų!

2016 m. rugsėjo 28 d., trečiadienis Nr.72(1605)

Mano šilčiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai visiems klientams, darbuotojams ir partneriams nuostabios šventės – 20-ojo „Zepter“ įmonės Lietuvoje gimtadienio proga!

Jau 20 metų Lietuvoje ir 30 metų pasaulyje mes nesame svarbią grožio ir sveikatos misiją visiems žmonėms. Nesuklysiu sakydama, kad „Zepter Lietuva“ tai didžiausia Lietuvoje šeima, kurioje gyvena, bendradarbiauja, palaiko vieni kitus, dalinasi patirtimi, žiniomis, įvairiomis emocijomis ir išgyvenimais daugiau nei 500 žmonių. Kiekvieną dieną mes mokomės mylėti save ir kitus, tobulėti ir augti kartu, išnaudoti visas galimybes ir savo pavyzdžiu parodyti, kad įmanoma pasiekti visko, ko trokšti. Tautos ir šalies sveikata yra kiekvieno žmogaus rankose.

Mes kviečiame prisijungti prie mūsų komandos jaunus ir vyresnio amžiaus žmones, kurie nori pozityvių pokyčių savo pačių, artimųjų ir draugų gyvenime. Kviečiame tuos, kurie nebijo sunkumų, o kliūtys jiems yra iššūkis ir galimybė tobulėti.

Aš didžiuojuosi mūsų įmonės darbuotojais ir esu dėkinga kiekvienam, kuris atiduoda širdį ir visas jėgas mūsų bendram tikslui. Linkiu visada tikėti savimi ir judėti tik pirmyn, skleidžiant sveikatos ir grožio misiją.

Laukiame Jūsų draugiškoje ir didelėje „Zepter“ šeimoje!

Su geriausiais linkėjimais,

„Zepter Lietuva“ generalinė direktorė Liudmila Tarejeva

 
Reklaminis skydelis