Mes turime 332 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1352
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17553
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93583
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Švenčionėlių meno mokykla mokslo metus pasitiko su svajonių balionais

2016 m. rugsėjo 3 d., šeštadienis Nr.65(1598)

Rugsėjo 1-osios skambučiai nuskambėjo ne tik bendrojo lavinimo mokyklose, bet ir meno mokyklose. Švenčionėlių meno mokykloje susirinko gausus būrys mokinių, tėvelių, mokytojų ir svečių. Iškilmingai į salę buvo įvesti pirmokai, jiems pristatyti mokytojai. Vyresnieji mokiniai surengė trumpą koncertą: grojo kanklininkių ansamblis (mokytoja Milda Matijošiūtė), mokytojos Jūratės Mažvilienės parengtas akordeonininkas, dainavo Radminas (mokytoja Tatjana Šapokienė), saksofonu grojo mokytojas Stasys Montrimas, šventę vedė Lukas ir Karina. Pirmokėlių vardu trumpą eilėraštuką išraiškingai padeklamavo dvynės Odilija ir Austėja Balčiūnaitės.

Visus pasveikino ir meno mokyklos direktorė Rita Politienė, taikliai parinkusi Justino Marcinkevičiaus žodžius, kad vaikai tarsi tešla, kurią užminko tėvai, ir nuo to, ką jie įdeda, priklauso, kokia duona bus – juoda ar balta... Mokytojų uždavinys tą duonelę gerai iškepti.

Susirinkusius pasveikino ir sėkmės palinkėjo Švenčionėlių klebonas Raimundas Macidulskas bei kiti svečiai.

Po to visi išskubėjo į lauką, kur pirmokėliai paleido į orą spalvotus balionus su užrašytais palinkėjimais ir svajonėmis. Mokytojos jiems taip pat patarė prieš tai ir patiems sugalvoti norus.

 
Reklaminis skydelis