Mes turime 204 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1319
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15318
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:62644
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Po 15 metų kas antras lietuvis meilę ras internetu

2016 m. liepos 20 d., trečiadienis, Nr.52 (1585)

Pažinčių svetainėse susipažinusių porų skaičius auga ir greitai taps pagrindine priemone rasti gyvenimo partnerį.

Skaičiuojama, kad nuo 2031 m. 50 proc. porų santykius pradės internete, o 2040 m. šiuo būdu savo antras puses suras 70 proc. žmonių. Pažinčių svetainės flirtas.lt ekspertas teigia, kad kas dešimtas lietuvis naudojasi pažinčių svetainėmis, bet bijo prisipažinti. Pasak jo, pažinčių svetainės Lietuvoje yra lyg tabu. Žmonės aktyviai naudojasi jų paslaugomis ir suranda savo gyvenimo partnerius, bet bijo apie tai pasakoti. Jie bijo artimųjų, draugų ir kaimynų pasmerkimo – negi jie negalėjo antros pusės susirasti „normaliai“. Nors iš tikro niekam netūrėtų rūpėti, kur susitiko ir vienas kitą pamilo du žmonės. „Jų meilė nė kruopele nėra mažesnė už „tradicinėse“ vietose gimusius jausmus“,– sako flirtas.lt ekspertas Marius Petrauskas.

Jo teigimu, tradicinės pažinčių vietos netgi neprilygsta pažinčių svetainėms. Mūsų visų socialiniai ratai yra riboti ir tikimybė sutikti gyvenimo meilę per bendrus pažįstamus yra gana maža. Pažinčių svetainės suteikia galimybę sutikti visiškai naujus potencialius partnerius, per itin trumpą laiko tarpą pabendrauti su daugybe kandidatų ir išsirinkti labiausiai patikusius.

Pažinčių svetainėse antros pusės ieško kas dešimtas šalies gyventojas.

Pagal flirtas.lt  inf.