Mes turime 345 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2935
mod_vvisit_counterŠią savaitę:35311
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:117060
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Svajonių darbovietę kuria visa draudikų komanda

2016 m. liepos 9 d., šeštadienis, Nr.49 (1582)

Vienas svarbiausių darbuotojų poreikių – jausmas, kad esi svarbus, o tavo atliekamas darbas neša naudą kitiems. Todėl geriausiais darbdaviais vadinami tie, kurie ne tik suteikia galimybę realizuoti save, bet ir skatina visų komandos narių įsitraukimą kuriant įmonę, kurioje gera dirbti.

Būtent tokia įmone darbuotojai vadina sparčiai visoje Lietuvoje besiplečiančią ne gyvybės draudimo bendrovę „Compensa Vienna Insurance Group“.Draudikų komandą vien per pirmąjį šių metų pusmetį papildė daugiau nei 100 specialistų. Įmonė savo talentus itin vertina – suteikia puikias galimybes norintiems tobulėti, pasiekti aukštų rezultatų ir, žinoma, užsidirbti.

 

Didžiausia motyvacija – darbo specifika

Vienas tokių darbuotojų – Marius Juška, prie „Compensa Vienna Insurance Group“ tiesioginių verslo klientų skyriaus (TVKS) prisijungęs prieš pusmetį ir  šiuo metu užimantis verslo klientų draudimo eksperto poziciją.

„Esu atsakingas už santykius su verslo klientais, tiesioginį jų draudimą, sąlygų derinimą ir sutarčių rengimą. Taip pat padedu klientams žalų ir kitais aktualiaisklausimais.Kadangi esu aktyvus, labiausiai šiame darbe man patinka tai, kad nereikia kiaurą dieną sėdėti prie kompiuterio. Didžiąją dalį laiko praleidžiu susitikimuose su partneriais ir klientais, tad daug bendrauju su žmonėmis“, – patirtimi dalijasi M. Juška.

Svarbiausia savo darbo misija M. Juška išskiria pagarba ir pasitikėjimu paremtų santykių kūrimą ir užtikrinimą su verslo klientais. Didžiausia motyvacija, anot jo, ir yra pati darbo specifika.

„Dirbant šioje pozicijoje visada pasitaiko iššūkių, kuomet, susidūrus su specifine situacija, reikia atrasti tinkamiausiąsprendimą. Tai padeda nuolat tobulėti ir žengti į priekį“, – sako M. Juška.

 

Visapusiškas vadovo palaikymas

Nepaisant to, kad „Compensa Vienna Insurance Group“ kaip savarankiška draudimo bendrovė veikti ir plėstis pradėjo šiemet, anot M. Juškos, viena pagrindinių motyvacijų yrair šaunus kolektyvas, pozityvi ir tobulėti skatinanti darbo aplinka. Prie to smarkiai prisideda skyriaus vadovas ir kolegos. Pašnekovas džiaugiasi, kad vadovas visada skatina eiti į priekį ne spausdamas ar reikalaudamas rezultatų, o suteikdamas visapusiškąpagalbą ir naudingųpatarimų.

„Įmonėje dirba didelę patirtį draudimo srityje sukaupusi komanda, kuri pasižymi kompetencija ir profesionalumu, tačiau mes palaikome ne tik darbo santykius. Darbuotojams iš visos Lietuvos organizuojami renginiai, komandų formavimo sesijos, o ir patys su kolegomis po darbo susitinkame žaisti paplūdimio tinklinį, turime krepšinio komandą, tik spėk rinktis“, – šypsosi M. Juška.

Draudimo ekspertas priduria, kad be palankaus mikroklimato ir galimybės nuolat augti bei jaustis reikšmingu bendrovei, jis yra patenkintas ir finansinėmis motyvavimo priemonėmis – darbuotojams suteikiami visi šansai užsidirbti konkurencingą atlyginimą.

 

Draudimo vadybininkas – mikroverslininkas

„Compensa Vienna Insurance Group“ –sparčiai auganti ir ambicinga įmonė, tad pirmas mano klausimas kandidatams būna apie tai, ar jie yra pasiryžę prisidėti prie bendrovės kūrimo. Mes esame besikeičiantikomanda, tad dabar prisijungę darbuotojaigali patys prisidėti formuojant procesus.Veržlus žmogus, kuris nori kurti ir siekia save realizuoti, čia jausis laimingas, nes mes draudimo vadybininką laikome mikroverslininku“, – sako „Compensa Vienna Insurance Group“ pardavimų tinklo vystymo vadovas Mindaugas Gudiškis.

Jis tvirtina, kad pagrindinis principas, padedantis užtikrinti gerą kolektyvo savijautą ir lojalumą įmonei, – suteikiamos sąlygos darbuotojui pakankamai užsidirbti bei įsitraukti į bendrovės kūrimo procesą.

M. Gudiškio teigimu, nemotyvuotas vadybininkas negali motyvuoti klientų, todėl stengiamasi, kad darbuotojai jaustųsi svarbūs, su jais tariamasi aktualiais klausimais, atsižvelgiama į jų pageidavimus dėl darbo aplinkos, kultūros ir kitų dalykų, kuriuos jie mano, kad galima patobulinti. Taip pat šiuo metu vystoma edukacinė programa – atsižvelgiant į tai, kad vadybininkai turi sukaupę skirtingų žinių ir įgūdžių, organizuojami jiems tobulėti padedantys mokymai.

UADB „Compensa Vienna Insurance Group“ veiklą Lietuvoje pradėjo 2016 m. sausio 1 d. Iki tol šalyje veikė Lenkijos ne gyvybės draudimo bendrovės „Compensa TU S.A. Vienna Insurance Group“ Lietuvos filialas, veiklą vykdęs nuo 2010 m.