Mes turime 326 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1420
mod_vvisit_counterŠią savaitę:26550
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:73876
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švenčionyse sparčiausiu internetu naudojasi „Tele2“ klientai

2016 m. birželio 29 d., trečiadienis, Nr.47 (1580)

Vasarą išmaišome įvairiausius mūsų šalies kampelius – būname su draugais prie ežero, aplankome močiutę kaime ar tingiai vartomės saulėtame paplūdimyje. Būtent todėl vasarą norime, kad visur su mumis esantis mobilus internetas būtų greitas ir leistų taupyti laiką, savo pomėgiais užsiimti be jokių trukdžių. Remiantis šiais metais atliktais Ryšių reguliavimo tarnybos matavimais, sparčiausiu 4G internetu, kurio sparta siekia daugiau nei 58 Mbps, internetu Švenčionyse naudojasi tie, kurių telefonuose – mobilaus ryšio operatoriaus „Tele2“ kortelės.

 

Švenčionių gyventojai ir svečiai naudojasi mobilaus interneto privalumais

Redakcijos kalbinta Violeta Čepukova sako, kad mobilus internetas jai reikalingas pirmiausia kaip darbo priemonė.

Violeta, politikė, Švenčionys:

Man internetas labai reikalingas. Ypač patogu, kai jis visada su savimi – telefone. Mobilaus ryšio operatoriaus „Tele2“ tiekiamas spartusis internetas – puikus, esu labai patenkinta. Naudotis internetu tenka labai daug ir ne vien naujienų ieškant, bet ir darbo reikalais. Esu tarybos narė, mes visą informaciją gauname internetu, tad prieš tarybos posėdžius tarybos nariai tampame tikri internautai.

Jaunimas neįsivaizduoja gyvenimo be interneto. Kuo spartesnis, tuo geriau. Ypač už patrauklią kainą.

Vidmantas, moksleivis, Švenčionėliai:

„Tele2“ ryšiu naudojuosi jau keleri metai. Esu labai patenkintas, ypač sparčiuoju internetu. Internetas telefone – tai didžiulis patogumas. Paslauga pigi, tad galiu laisvai naršyti. Ir pamokoms informacijos pasirenku, ir žaidimus mėgstu žaisti. Turiu daug draugų užsienyje, su jais smagiai bendraujame internete.

 

Nuolat investuoja į interneto kokybę

„Puikiai suprantame, kad internetas – neatsiejama didelės dalies žmonių kasdienio gyvenimo dalis. Net ir išvykus iš namų, norime naudotis kokybišku internetu ir neapleisti savo pomėgių: skaityti naujienas, mėgautis filmais, muzika ar žaisti žaidimus. Būtent todėl nuolat investuojame į ryšio kokybę ir siekiame užtikrinti, kad mūsų klientai sparčiu mobiliuoju internetu naudotųsi už prieinamą kainą kur jie bebūtų ir ką jie beveiktų,“ – sako Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Pasak P.Masiulio, „Tele2“ aktyviai plečia spartaus 4G interneto ryšio tinklą. Šiuo metu „Tele2“ 4G ryšys jau prieinamas 98 proc. šalies gyventojų. Juo galima naudotis 100 Lietuvos miestų, ir plėtra jau pasiekė mažiausius miestus, kurie turi iki 1000 gyventojų. Taip pat toliau plečiamas ir dar greitesnis 4G+ tinklas – juo dabar gali naudotis 40 proc. gyventojų.

„Džiaugiamės, kad dabar mūsų klientai geros kokybės internetu naudotis gali ir lankydami senelius kaime ar kelyje į pajūrį – spartus „Tele2“ internetas dabar prieinamas ir mažiausiuose Lietuvos miesteliuose bei keliuose. Be to, dėl stipraus 4G signalo, net ir būnant patalpose galima naudotis geresnės kokybės internetu“, - sako P.Masiulis.

 

Siūlo 5 kartus daugiau duomenų

Remiantis „Tele2“ duomenimis, per pirmąjį šių metų ketvirtį klientai sunaudojo 3629 terabaitus mobilaus interneto duomenų – tai dvigubai daugiau nei per tą patį laikotarpį pernai. Prognozuojama, kad šią vasarą šie skaičiai šoktels dar aukščiau. Viena iš priežasčių – mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ savo klientams siūlo net penkis kartus daugiau interneto duomenų vos už 1 eurą.

Šią vasarą kiekvienas „Tele2“ mobiliojo interneto vartotojas, prie turimo duomenų paketo gali už 1 eurą užsisakyti penkiskart daugiau duomenų. O išnaudojus ir juos – už 1 eurą dar tiek pat. Ir taip – visą vasarą.

Praktiškai tai reiškia, kad jei žmogus turi 3 GB duomenų paketą, jam pasibaigus jis bet kuriuo metu (net ir neišnaudojęs turimų duomenų) gali už 1 eurą gauti dar 15 GB, po to dar 15 GB, ir taip toliau, kiek tik norisi.

„Tele2“ papildomus gigabaitus už 1 eurą suteiks visiems klientams, kurie turi užsisakę paslaugų planus su mobilaus interneto duomenų paketais. Penkis kartus daugiau duomenų naršymui Lietuvoje Tele2 klientai gaus iki rugpjūčio 31 dienos. Norintiems užsisakyti papildomo interneto tereiks telefonu apsilankyti adresu narsyk.tele2.lt.

Dauguma „Tele2“ klientų dabar renkasi neribotų pokalbių ir SMS mokėjimo planus „Pigiau“ su interneto paketais. Mokėjimo planas su 1 GB duomenų įprastai kainuoja – 8,4 Eur/mėn., su 1,5 GB – 10,14 Eur/mėn., su 3 GB – 11,3 Eur/mėn., su 5 GB – 14,19 Eur/mėn., o su 15 GB – 20 Eur/mėn.,

Šių mokėjimo planų naudotojai visą vasarą kiekvienąkart užsisakę papildomą duomenų paketą gaus po, atitinkamai, 5, 7,5, 15, 25 ir 100 GB.

Daugiau apie „Tele2“ akcijas ir pasiūlymus galite sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba internete www.tele2.lt