Mes turime 366 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2561
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18762
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94792
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Jaunimo centras sulaukė dovanų iš Norvegijos

2016 m. birželio 15 d., trečiadienis, Nr.44 (1577)

Gegužės mėnesį sulaukėme kvietimo iš Zarasų jaunimo centro darbuotojo Tomo Vaicekausko atvykti atsiimti dovanų iš Norvegijos. Kiek anksčiau iš Tomo buvome gavę pasiūlymą, gauti paramą muzikos instrumentais. Greitai reagavome ir kantriai laukėme.

Šią paramą Lietuviams organizuoja norvegas Pal Isdhal Solberg. Pal yra Europos jaunimo darbuotojų tinklo „Professional Open Youth Work in Europe (POYWE)" prezidentas, jaunimo klubų asociacijos vadovas, bet ir profesionalus muzikantas, savo, kaip muzikanto kelią pradėjęs būtent jaunimo centre Norvegijoje (https://www.facebook.com/pal.isdahl.solberg).

Būtent Pal ir Zarasų JC tarpininkavimo dėka mūsų ir kitų jaunimo centrų jaunimas gavo muzikos instrumentų iš Norvegijos.

Be galo džiaugiamės dovanotomis akustine ir elektrine gitaromis bei ukulele. Jaunimas jomis naudojasi beveik kasdien: groja sau, koncertuoja, taip paįvairina savo laisvalaikį, ir tai teikia jiems didžiulį džiaugsmą!

Dėkojame Pal Isdhal Solberg ir Zarasų jaunimo centrui.

Švenčionėlių jaunimo centro inf.

 
Reklaminis skydelis