Mes turime 167 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3401
mod_vvisit_counterŠią savaitę:10137
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:54120
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Grožio ir paslaugų centras TianDe didina apsukas

2016 m. birželio 1 d., trečiadienis, Nr.40 (1573)

Prieš penkis mėnesius Švenčionyse buvo atidarytas TianDe centras. Ką pavyko nuveikti energingai komandai? Ar išsipildė lūkesčiai? Apie tai kalbuosi su auksine kompanijos TianDe direktore Lina Pečkaitiene (Jarošaite).

 

Lina, prabėgo lygiai 5 mėnesiai nuo Grožio ir paslaugų centro TianDe atidarymo Švenčionyse. Kaip sekėsi įgyvendinti užsibrėžtus planus?

Laikas bėga greitai. Dirbome produktyviai. Visa mūsų komanda tiek Lietuvoje ir užsienyje išsiplėtė. Augant komandai, norisi kaip įmanoma daugiau padėti naujiems nariams. Todėl verslo centre Švenčionyse, įsikūrusiame A. Rymo 10, organizavome mokymus naujokams apie TianDe verslo galimybes, darėme pristatymus apie produktus, atskleidėme savo sėkmės istorijas – tokia informacija bei asmeniniai pavyzdžiai visada padeda sustiprinti pasitikėjimą, bei naujokų norą augti ir siekti maksimalių tikslų. Taip pat visus šiuos mėnesius organizavome susitikimus, į kuriuos važiavo verslo partneriai iš visų Lietuvos miestų.

 

Papasakokite plačiau, kaip vyksta susitikimai su verslo partneriais? Kokiomis temomis susitikimų metu kalbate? Ar aptariate tik darbinius planus?

Susitikimų metu stengiamės padaryti mažytes šventes savo komandai. Tai nėra darbinio pobūdžio susitikimai, tai daugiau šventės visoms mums. Žinome, kiek daug merginos dirba, stengiasi, todėl norisi jas palepinti. Pats įsimintiniausias renginys, ko gero, buvo 2016 kovo 12 dieną įvykęs moterų klubo susitikimas, kurio metu Diana Galatiltienė vedė paskaitą apie pasitikėjimą savimi.

Susitikimo metu dalyvių laukė staigmena – vaišės ir dalyvavimas labdaros akcijoje „Kviečiu į svečius“.Ši labdaringa iniciatyva Lietuvoje vyksta nuo 2011 metų. Labdaringų vaišių iniciatyvos idėja kilo žinomai kulinarei, TV laidų vedėjai ir knygų autorei Beatai Nicholson. Ši akcija yra organizuojama kartu su „Maisto banku“. Tai puiki proga gero maisto mėgėjams surengti smagias vaišes ir kartu padėti pamaitinti nepasiturinčius. Lietuvoje skursta ir prastai maitinasi kas penktas. „Maisto bankas“ gali jiems padėti. Per šio projekto gyvavimo metus dosnių aukotojų dėka nepasiturinčiųjų maitinimui surinkta daugiau nei 42 tūkst. eurų. Kiekvienas paaukotas euras „Maisto bankui“ leidžia nepasiturintiems patiekti 15 porcijų valgio.

TianDe centre šios akcijos metu buvo paaukota 134 eurai. Prie akcijos prisidėjo ne tik mūsų verslo partneriai, bet ir Švenčionių verslo centro kolegos – antrame aukšte įsikūrusios įmonės UAB „Zabiela“ direktorius Rokas Zabiela bei direktoriaus pavaduotojas Deividas Maminskas. Džiaugiamės, kad ši gerumo iniciatyva nėra svetima Švenčionių krašto gyventojams. Juk visada yra malonu padėti kitiems. Prie akcijos prisidėjo ir mums patogias kėdes mokymams paskolino Geriausia pasieniečių užkarda 2015 metais išrinkta Ignalinos rinktinės Švenčionių užkarda, vadovaujama majoro Algirdo Andrulionio. Galime tik didžiuotis savo kraštiečiais, kurie noriai prisideda prie mūsų organizuojamų gerumo iniciatyvų.

 

Papasakokite plačiau apie šią gerumo akciją. Kaip viskas vyko? Kokiomis vaišėmis vaišinote svečius?

Vaišes šiai akcijai pasiruošėme pačios. Dar nuo vaikystės su sesėmis Jolanta bei Diana turime bendrą hobį - mėgstame kepti naminius tortus. Tad susitikimui iškepėme ir po mokymų apie pasitikėjimą savimi puošėme du naminius mūsų pačių iškeptus dviaukščius tortus. Vieną iš tortų su TianDe merginomis puošėme labai ypatingai - jis buvo skirtas ne mums, o Švenčionių rajone Šventos kaime senelių namuose gyvenantiems 29 seneliams. Tai buvo dar viena staigmena, įprasminanti bendravimo ir neatlygintinų darbų prasmę. Dažnai net nesusimąstome, kiek daug gali duoti šypsena ar šiltas žodis prie arbatos puodelio. Ir kiek daug laimime gyvendami ir stengdamiesi dėl kitų IŠ VISOS ŠIRDIES. Ne tik seneliams, bet ir mums susitikimas Senelių namuose buvo didžiulė šventė. Akcijos „Kviečiu į svečius“ metu TianDe verslo partnerės labai noriai aukojo ir džiaugėsi, kad gali prisidėti prie tokio kilnaus darbo. Mūsų šeimoje dar nuo vaikystės geri, neatlygintini darbai turi didžiulę prasmę ir mes žinome, kad jie grįš asmenine laime bei visapusiška sėkme su kaupu.

 

Minėjote, kad turite daug verslo partnerių visoje Lietuvoje, daugelyje šalių Europoje, bei Amerikoje. Ar atsidarius Verslo centrą Švenčionyse pagerėjo jų aptarnavimo kokybė?

Iš tiesų mūsų darbo kokybė pagerėjo keletą kartų. Pasiskirstėme darbus taip, kad pavyktų per savaitę bent kartą išvykti į susitikimus kituose miestuose, bei užsienio šalyse. Per šiuos darbo mėnesius lankėme savo verslo partnerius Ukmergėje, Marijampolėje, Klaipėdoje, Vilniuje, Kaune, Visagine, Utenoje, teko skristi į Angliją, taip pat važiavome į susitikimus su naujais verslo parteriais Taline, Estijoje. Darbo rezultatai stulbinantys. Anglijoje Leeds mieste mūsų kolegė atidarė TianDe produkcijos sandėlį. Taip pat pavyko pasiekti fantastiškų rezultatų pajūrio mieste Klaipėdoje – dar iki 2017 metų pradžios šiame mieste bus atidarytas naujas paslaugų centras TianDe. Šiuo metu Klaipėdoje jau turime savo produkcijos sandėlį. Na, o svarbiausia naujiena yra ta, kad sostinėje Vilniuje Laisvės prospekte dar 2016 liepos mėnesio pradžioje bus atidarytas mūsų linijos Paslaugų ir grožio centras TianDe, kokį mes įkūrėme Švenčionyse. Tokie komandiniai rezultatai išties džiugina. Svarbiausia, kad su darbiniais rezultatais augame ne tik mes, bet ir sparčiai plečiasi komandos didžiuosiuose Lietuvos bei pasaulio miestuose. Mes žadame eiti pirmyn ir siekti aukščiausių rezultatų. Labai mylime šį produktą, dėl to ir sėkmė lydi darbe kasdieną.

 

Lina, ar tiesa, kad Paslaugų ir grožio centras Švenčionyse šiemet bus įrašytas kaip pirmas oficialus paslaugų bei grožio TianDe kosmetikos centras Lietuvoje?

Taip, mūsų centras atitinka visus kokybės, legalumo, bei darbinius reikalavimus, todėl esame labai laimingos, jog Švenčionys bus įrašyti į TianDe kompanijos istoriją ir iš tiesų mūsų centras bus pirmas oficialus ir sertifikuotas TianDe kosmetikos centras Lietuvoje. Atverti naują šalį ir būti įrašytoms į kompanijos istoriją – mums yra didžiulė atsakomybė, o tik tada garbė.

 

Ar gausi komanda vyks į TianDe šventę Maskvoje?

TianDe kompanijos gimtadienis Maskvoje - tai didžiulė šventė visai mūsų komandai. Į šią šventę vykstame kartu su sesėmis Jolanta Jarošaite ir Diana Galatiltiene bei vežamės gausų būrį verslo partnerių iš visos Lietuvos, Latvijos, Anglijos bei Airijos. Šventėje dalyvaus 65 mūsų verslo partneriai, į šventę vyksime dviem autobusais. Esame labai laimingos, kad komanda jaučia būtinybę dalyvauti šiame renginyje. Maskvoje praleisime 6 dienas. Ne tik švęsime jau 9-tąjį TianDe kompanijos gimtadienį, kuris šiemet žada būti ypač smagus bei kupinas staigmenų ir nuoširdžių siurprizų, bet tikimės aplankyti ir nemažai įdomių objektų Maskvoje.

 

Ačiū už pokalbį.

Algis JAKŠTAS