Mes turime 361 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2259
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18460
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94490
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Karaokės vakare - XX ir XXI amžių dainų kovos

2016 m. birželio 1 d., trečiadienis, Nr.40 (1573)

Mintis surengti karaokės vakarą kilo jau gana seniai, bet nusprendėme į visą šį reikalą įtraukti ir savo draugus –  Švenčionėlių atviro jaunimo centro narius. Be ilgų diskusijų buvo nuspręsta tematikai pasirinkti  XX  ir XXI  amžių dainų kovas. Dalyviai bandė įrodyti, kad būtent jų mėgstamo laikotarpio dainos yra geriausios. Sunkumų nekilo, komandos puikiai sutarė tarpusavyje. Renginys buvo nuostabus. Atėjusieji noriai dainavo ir skatino tai daryti kitus.

Per tas žaibiškai pralėkusias  valandas dalyviai turėjo daugiau nei užtektinai veiklos. Dalyviai buvo padalyti į komandas ir turėjo per ribotą laiką sugalvoti komandos pavadinimą, emblemą, šūkį ir pristatymą. Pristatę savo komandas, nariai turėjo pasirinkti ir sudainuoti iš pradžių XX, o vėliau ir XXI amžiaus dainas. Ar komandai pasisekė, žiūrovai sprendė ovacijomis. Viso renginio metu dalyviai galėjo atsigaivinti vandeniu, punšu, kitais gėrimais  bei šaltaisiais užkandžiais.

Kai grupės baigė savo pasirodymus, prasidėjo solo dalis, kurioje kiekvienas norintysis galėjo pasirinkti savo mėgstamą dainą ir bandyti atlikti ją kuo geriau. Geriausias solo atlikėjas buvo apdovanotas naujomis ausinėmis. Antros bei trečios vietos atlikėjams atiteko  šokolado plytelės.

Buvo surengta ir savotiška šokių pamoka, kurią pravedė 12-okė Jovita Burokaitė. Tai leido dalyviams pailsinti balsus, šiek tiek daugiau pajudėti ir netgi išmokti naujų šokių judesių.

Po pertraukėlės dainavo duetai. Dalyviai bandė pataikyti į visas natas ir laimėti prizą, arba galėjo  tiesiog smagiai pasidžiaugti galimybe padainuoti į mikrofoną. Duetų metu daugelis dalyvių pajuto savitą nostalgiją, kai pradėjo groti ankstyvųjų 2000-ųjų dainos, su kuriomis dauguma mūsų užaugo. 

Galiausiai, kai prizai buvo išdalinti, užkandžiai suvalgyti, balsai išdainuoti, organizatoriai vieningai nusprendė, kad karaokės vakaras yra vienas labiausiai nusisekusių renginių šiais metais. Juk renginys sugebėjo pritraukti net 12-tokus egzamino išvakarėse.

Bendras Jaunimo organizacijos DARBAS Švenčionių skyriaus ir Švenčionėlių atviro jaunimo centro projektas „Karaokės vakaras“ dalyvius sužavėjo, o organizatoriai buvo patenkinti projekto rezultatais. Dėkojame už paramą UAB „Aitvaras“, UAB "Žalia smilga“, UAB "Telepoint“, UAB "Dauniškio prekyba“, UAB "Pajo picerija-burgerinė“

Aurelija ŠULGAITĖ

 
Reklaminis skydelis