Mes turime 366 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4935
mod_vvisit_counterŠią savaitę:30065
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:77391
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

MyHero sveikatina Lietuvą

2016 m. gegužės 25 d., trečiadienis, Nr.38 (1571)

Švenčionių kraštas man yra artimas, ir jaučiuosi jame kaip namie. Naujasalio kaime gyvenanti močiutė, daugybė praleistų vasarų. Mano vardas Alanas. Kartu su Ignu ir Mariumi įkūrėme MyHero judėjimą (dar žinomą kaip Insanity treniruočių atstovą), paremtą tvirtomis vertybėmis, ir nusprendėme keisti žmonių gyvenimus. MyHero – tai sportinis judėjimas, kuris vienija apie 15000 oficialių narių bendruomenę, įsikūręs Vilniuje ir besiplečiantis į kitus miestus. Šiuo metu veikla sėkmingai vyksta Vilniuje bei Kaune, padėtas pagrindas ir judėjimui Klaipėdoje. Jungtis gali bet kuris miestas, tereikia išreikšti norą.

Per Lietuvą mes keliaujame su kilniu tikslu - sveikatinti tautą! Tai atliekame pasitelkę 3 MyHero sistemos dalis: sportą, mitybą, sąmoningumą. Kartą nusprendžiau pasikviesti  MyHero bendruomenės narius atvažiuoti į nuostabųjį Sirvėtos regioninį parką, pasportuoti, pabūti gamtoje. Susibūrė 30 žmonių būrelis, kurių laukė, kaip vėliau paaiškėjo, viena įsimintiniausių dienų gyvenime. Draugas iš Švenčionių Ričardas taip pat pakvietė 6 vyrukus, troškusius pabandyti Insanity treniruočių stilių.

Nuostabaus grožio Bėlio ežerą visi tiesiog įsimylėjo. Netrukus jau prakaitavome pirmoje treniruotėje, kurios stilius priimtinas visiems, nes MyHero treniruočių metu naudojamas tik savo kūno svoris, jokių priemonių. Vanduo, jogos kilimėlis, gera nuotaika ir muzika - tai yra MyHero atmosfera.

Po treniruotės visi patraukėme link Naujasalio, į mano dėdės Giedriaus Čičiurkos ekologinio ūkio valdas. „Duokit darbo!“ - šūkavome visi, nes norėjome nuveikti kažką prasmingo, prisiliesti prie žemės. Smagiai padirbėję, pasileidome į, kaip vėliau paaiškėjo, 18 km žygį. Akimis ir plaučiais gėrėme Aukštaitijos gamtos grožį, Aplankėme Sirvėtos parko kultūrinį paveldą, galybę šaltinių, istorinių vienkiemių, miško takelių, nuokalnių ir įkalnių, ežerų. Visi buvome susižavėję. Tokie žygiai – tai laikas sau. Pamąstyti, užduoti sau esminių klausimų, padirbėti su savo vidumi, pabendrauti su vidiniu balsu. Milžiniškas ratas sugrąžino mus atgal į Naujasalį, kur maloniai pavargusių keliauninkų laukė močiutės Aldonos-Jadvygos paruošti šaltibarščiai su virtomis bulvėmis. Pailsėję ir pasidarę atstatomąją treniruotę su tempimu, pilni įspūdžių bei meilės šiam kraštui, išjudėjome atgal į Vilnių.

MyHero banga ritasi per Lietuvą, kviečia visus pakilti, judėti, keisti įpročius ir skatinti sveiką gyvenimą.

Netrukus vėl čia grįšime. Sekite naujienas.

Alanas DZERANOVAS

MyHero treneris