Mes turime 296 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3695
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13882
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89912
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kolektyvui „Šėlsmas“ mokslo metai buvo dosnūs apdovanojimų

2016 m. gegužės 14 d. šeštadienis, Nr.35 (1568)

Kaip ir kiekvieni metai, taip ir šie mokslo metai Juliaus Siniaus meno mokyklos kolektyvui „Šėlsmas“ prabėgo akimirksniu. Nauji darbai, pasiruošimas dainų šventei, nauji projektai su Lietuvos-Norvegijos šokių grupe, festivaliai bei konkursai atnešė naujos patirties, žinių bei įgūdžių šokio pasaulyje. Mokslo metai tikrai nebuvo nuobodūs. Anaiptol, sukomės kaip įgalėdami. Pradėję startuoti nuo rudens, spalio mėn. vykusiame konkurse-festivalyje Panevėžyje „Happy dance“ 2015 m. contemporary juniors kategorijoje užėmėme II vietą. Po mėnesio vykusiame Tarptautiniame baleto ir šiuolaikinio šokio festivalyje-konkurse Vilniuje „ALLEGRO 2015“ solo kategorijoje Erika Račinskaitė užėmė I vietą ir sveikinimus iš baletmeisterio, choreografo Jurijaus Smorigino, tai suteikė dar daugiau pasitikėjimo ir noro ruoštis naujoms kompozicijoms.

Kelionė į Latviją Tarptautinį festivalį „Salaspils ritmi 2016“, dalyvavimas Tarptautiniame festivalyje „Perkūno akys 2016“ Švenčionyse teikė naujų išbandymų, jėgų, pasiruošimo ir susikaupimo. Nespėję atsipūsti, vykome į Tarptautinį įvairių žanrų konkursą Vilniuje „Dance revolution 2016“ ir contemporary small groups kategorijoje laimėjome I vietą. Sveikinimai iš Jurijaus Smorigino pakylėjo mus. Didelis darbas, nuovargis, išlietas prakaitas sueina į vieną įvertinimą, kuris suteikia džiaugsmo ir naujų jėgų .

Didelis dėkui šokėjoms merginoms, už darbą ir kantrybę, didelis dėkui tėveliams už supratingumą ir finansinę paramą, mokyklos direktoriui R.Gaidžiui, padėjusiam išspręsti kelionių organizavimo klausimus.

Edita RAČINSKIENĖ

 
Reklaminis skydelis