Mes turime 260 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4188
mod_vvisit_counterŠią savaitę:22732
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:70058
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Fortepijoninių ansamblių konkurse švenčionėliškiams Arnoldui ir Lukui – „Grand Prix“

2016 m. gegužės 14 d. šeštadienis, Nr.35 (1568)

Elektrėnų meno mokykloje balandžio 29 d. vyko XVI respublikinis fortepijoninių ansamblių konkursas-festivalis „Skambinu su draugu“, kurį organizavo Elektrėnų meno mokyklos fortepijono skyriaus organizacinė mokytojų grupė. Šio renginio tikslas – skatinti respublikos meno bei muzikos mokyklų mokytojus bendradarbiauti, pasidalinti gerąja darbo patirtimi, susipažinti su ansamblinio muzikavimo repertuaru bei šio žanro specifiniais privalumais.

Populiariame ir prestižiniame respublikiniame fortepijoninių ansamblių konkurse „Skambinu su draugu“ Švenčionėlių meno mokyklos fortepijoniniam ansambliui – Lukui Kuleš ir Arnoldui Leleikai (mokytoja ekspertė Loreta Šidlauskienė) įteiktas pagrindinis apdovanojimas Grand Prix. Ansamblis taip pat nominuotas už meninį polėkį.

Konkurencija buvo didžiulė, nes kaip ir kasmet į Elektrėnus suvažiavo muzikantai iš visos Lietuvos muzikos ir meno mokyklų, tarp jų ir B.Dvariono bei kitų didžiųjų Lietuvos miestų mokyklų, tačiau Lukas su Arnoldu pasirodė puikiai ir įveikė visus konkurentus.

Šiame konkurse dalyvavo ir kitas fortepijoninis ansamblis Erika Vilkoitytė ir Julius Bankauskas (mokytoja metodininkė Stela Turica). Šis ansamblis įvertintas konkurso-festivalio diplomu.

Mūsų inf.