Mes turime 299 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3036
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13223
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89253
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Netikėtos nuolaidos „Pildyk“ draugams – telefonai iki 35% pigiau

2016 m. gegužės 4 d. trečiadienis, Nr.32 (1565)

Vasara ne už kalnų, o jai reikia tinkamai pasiruošti! Juk pavasaris yra pati geriausia proga ne tik pradėti sportuoti, bet ir atsinaujinti. Jei seniai svajoji apie naują išmanųjį telefoną, laukti nebereikia, geriausia proga – dabar. „Pildyk“ savo draugams dovanoja nuolaidas ir siūlo pasinaudoti išskirtine akcija – 9 populiarūs išmanieji telefonai dabar parduodami iki 35% pigiau.

Telefonus už specialią kainą gali įsigyti visi „Pildyk“ vartotojai, sudarę 24 mėn. sutartį ir šį laikotarpį naudojantys „Pildyk“ paslaugas.

„Paprastai nuolaidas telefonams siūlome per Kalėdas, ir visi jų labai laukia. Bet dovanų gyvenime norisi dažniau, todėl nuolaidas dar kartą siūlome nieko nelaukdami. Dabar „Pildyk“ vartotojams gera proga pasiruošti vasarai ir gauti naują išmanųjį – telefonai dabar už gerą kainą, o mėnesinės įmokos itin mažos. Siūlome tiktai modelius, kurie yra populiarūs tarp pirkėjų“, – sakė Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekių ženklo vadovė.

 

Populiariausi išmanieji pigiau

Kiekvienas „Pildyk“ vartotojas gali pasinaudoti galimybe ir išsirinkti mobiliojo modelį pagal savo norus – stilingą, praktišką, kokybišką bei galingą –  už specialią kainą.

COOLPAD MODENA 5.5 LTE – tai stilingas ir galingas telefonas, turintis galingą keturių branduolių „Snapdragon 410“ procesorių. Šiame telefone taip pat yra dvi 8 MP ir 2 MP kameros, jis palaiko greito 4G mobiliojo interneto ryšį ir dvi SIM korteles. Tik dabar „Tele2“ salonuose – su didžiausia 35% nuolaida. Telefoną galima pasiimti sumokėjus 44 eurų pradinę įmoką, o mėnesio įmoka už jį – vos 3 eurai.

SAMSUNG GALAXY J5 – kokybiškas ir galingas telefonas, vartotojų vertinamas dėl gero kainos ir aukštų techninių specifikacijų derinio. Jis turi 5 colių ekraną, keturių branduolių „Snapdragon 410“ procesorių. Be to, čia yra 1,5 GB RAM, o atminties duomenų saugojimui – 8 GB. Jei vietos reikės dar daugiau, pravers „microSD“ kortelių skaitytuvas, kuris taip pat integruotas į telefoną. Šio modelio pradinė įmoka su nuolaida – 57 eurai, mėnesio įmoka – 5 eurai.

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLIUS –  ypatingai populiarus telefonas iš „Samsung“ flagmanų serijos su itin ryškiu „Quad HD Super AMOLED“ ekranu, 4 GB operatyviosios atminties, 32 GB atminties duomenims, pagerinta garso kokybe muzikos mylėtojams bei tobulesnėmis vaizdo įrašų funkcijomis. Su nuolaida telefono pradinė kaina 194 eurai, o mėnesio įmoka sudarys 17 eurų.

Akcijos metu nuolaidos taip pat taikomos ir perkantiems „Samsung Galaxy A3“, „Samsung Galaxy A5“, „Samsung Galaxy S6 32gb“, „Samsung Galaxy S6 Edge 32gb“, „Samsung Galaxy S5 Neo“. Šių modelių pradinė įmoka su nuolaida yra nuo 36 iki 189 eurų, o mėnesio įmokos – nuo 3,5 iki 17 eurų.

Daugiau apie „Pildyk“ planus bei specialias akcijas galima sužinoti interneto svetainėje www.pildyk.lt, o apžiūrėti telefonus ir už gerą kainą nusipirkti patinkantį galima bet kuriame „Tele2“ salone.

 
Reklaminis skydelis