Mes turime 226 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1495
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15494
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:62820
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Dėkojame visiems, prisidėjusiems prie mūsų šventės

2016 m. balandžio 30 d. šeštadienis, Nr.31 (1564)

Švenčionių miesto kultūros centro pagyvenusių žmonių šokių kolektyvas „Trepsis“ balandžio 23 d., šeštadienį, grandioziniu koncertu pažymėjo savo gyvavimo 30-metį. Šokėjai ir vadovai buvo pagerbti rėmėjų dovanomis bei gėlėmis, po to kartu su svečiais mėgavosi vaišėmis furšeto metu.

Šokis, muzika ir buvimas geroje kompanijoje tikrai jaunina! Vyresnio amžiaus žmonių saviveiklos kolektyvų pavyzdys aiškiai parodo, kad judėdami, bendraudami, dainuodami, kartu keliaudami, švęsdami šventes, padėdami vieni kitiems kasdieniškuose reikaluose būna sveikesni, linksmesni, laimingesni ir tokiais daro aplinkinius.

Iš visos širdies dėkojame visiems, rėmusiems „Trepsio“ jubiliejinę šventę, nes jūsų dėka ji buvo dar gražesnė: informaciniam rėmėjui rajono laikraščiui „Švenčionių kraštas“, UAB „DiJoLi“, UAB „Hunter“ - Rokui Zabielai ir Deividui Maminskui, gėlių parduotuvės savininkei Oliai Oleškevičienei, LSDP Švenčionių skyriui, UAB „Lakaja“.

Švenčionių m. kultūros centro pagyvenusių žmonių šokių kolektyvo „Trepsis“ vardu – vadovė Jolanta Razmienė.