Mes turime 377 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2373
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18574
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94604
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Groju aš, groji tu, grojame visi kartu

2016 m. balandžio 16 d. šeštadienis, Nr.27 (1560)

„Koks nuostabus pasaulis“ – taip prasmingai vadinosi vienas iš muzikinių kūrinių, nuskambėjusių gražią balandžio popietę.

Balandžio 12-ą Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokykla sulaukė svečių iš Vilniaus vaikų ir jaunimo pensiono. Šio pensiono vaikai ir mokytojai susipažino su mokykla, apžiūrėjo dailės darbų parodą. Vaikai atvyko į bendrą mokyklų projekto „Groju aš, groji tu, grojame visi kartu“ koncertą. Pensiono vaikai atvyko ne tik pasiklausyti, bet ir patys dalyvavo koncerte. Vadovaujami muzikos vadovės Giedrės Ivanenkienės, atliko pjesių popuri, klausėmės jų atliekamos linksmos „Vabaliukų“ dainelės. Vėliau koncertavo Juliaus Siniaus meno mokyklos jaunieji atlikėjai. Skambėjo fortepijono, akordeono, saksofono garsai, aidėjo nuotaikingos dainos. Koncertą užbaigė bendras visų dalyvių orkestras, kuris atliko smagų lietuvių liaudies šokį „Lenciūgėlis“.

Popietę vainikavo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp Vilniaus vaikų ir jaunimo pensiono ir Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos.

Sveikinimo žodį tarė Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos direktorius Raimondas Gaidys ir Vilniaus vaikų ir jaunimo pensiono direktoriaus pavaduotoja Loreta Meiluvienė.

Buvo apsikeista atminimo dovanėlėmis ir gautas kvietimas ateityje surengti koncertą pensionate, dalyvauti įvairiuose renginiuose.

Lilija GIRULSKIENĖ

 
Reklaminis skydelis