Mes turime 316 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5380
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15567
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91597
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pavasarinis „Zepter“ produktų pristatymas Švenčionėliuose

2016 m. balandžio 13 d. trečiadienis, Nr.26 (1559)

Keičiantis metų laikams norisi keistis ir žmogui. Ypač atsinaujinimo poreikis iškyla pavasarį, kai bunda gamta. Tada labiau susirūpiname savo sveikata, savijauta, išvaizda, pagalvojame apie sveikesnę mitybą, aktyvesnį gyvenimo būdą ir pan.

„Zepter“ kompanijos Švenčionėlių biuro kolektyvas su vadove Nijole Šapovala sukvietė gausų būrį savo klientų ir besidominčiųjų „Zepter“ produkcija į pavasarinį susitikimą, kurio metu buvo kalbama apie „Bioptron“ naudą sveikatai, apie sveiką maisto gaminimą ir natūralias sultis, kurios padeda atsigauti organizmui po žiemos. Tie, kas turi „Zepter“ gaminių, be jų savo gyvenimo jau nebeįsivaizduoja.

Į svečius atvyko ir „Zepter“ kompanijos Lietuvoje pardavimų ir marketingo direktorė Liudmila Tarejeva bei Rytų regiono direktorė Violeta Pacevičienė, kurios ir pristatė dalelę „Zepter“ gaminių iš didžiulės jų paletės. Ponia Violeta pirmiausia parodė, kaip kepti mėsytę „Zepter“ induose, kur nereikia nei riebalų, nei aliejaus, o mėsytė gražiai apskrunda ir išlieka sultinga bei nė kiek nesusitraukusi. Dar buvo gaminamas sotus ir spalvingas troškinys, su greitpuodžio dangčio pagalba. Šis dangtis padeda maistą, kuriam reikia daug laiko paruošti gaminant įprastu būdu, pagaminti daug greičiau. Pavyzdžiui išvirti pupeles, žirnius, kietesnę senesnio gyvulio mėsą, šaltieną ir t.t. Toks dangtis taupo ne tik šeimininkės laiką, bet ir pinigus, nes gaminant sunaudojama mažiau dujų ar elektros energijos. O maistas išlieka spalvingesnis bei išsaugo vitaminus ir mineralus.

„Zepter“ indai gaminami iš aukščiausios kokybės medicininio plieno su sidabru, o ypatingas maisto ruošimo būdas, kaip jau minėjome, padeda išsaugoti ryškią produktų spalvą, gerą skonį ir visas maistines savybes. Be to, patiekalai paruošiami žymiai greičiau negu įprastuose induose. V.Pacevičienė pabrėžė ir „Zepter“ gaminių ilgaamžiškumą – jais naudosis ne viena karta.

Kol „Zepter“ puodai tyliai dirbo savo darbą, susirinkusiųjų dėmesį patraukė kupina vaisių, daržovių, žolelių lėkštė. Iš šių gėrybių Nijolė Šapovala gamino ypač skanias ir maistingas sultis, kurias ji išspaudė su „Zepter“ lėtaeige sulčiaspaude. Tokios sultys ne tik skanios, bet ir turtingos vitaminų, mineralų, fermentų ir skaidulų. „Zepter“ lėtaeige sulčiaspaude sultis galima spausti ne tik iš daržovių ar vaisių, bet ir iš uogų bei žolių ar daigų.

Garbingoje vietoje, žinoma, stovėjo ir „Bioptron“, kuris dar vadinamas namų daktaru. Daktaras, kuris nekalba, neprašo valgyti, nepateikia sąskaitų už paslaugas, bet puikiai gydo. Tik reikia jį naudoti, nelaikyti uždaryto spintoje. Šviesos terapija veiksminga ir vis dažniau naudojama ligoninėse, poliklinikose, grožio klinikose, tad, pasak „Zepter“ kompanijos Lietuvoje pardavimų ir marketingo direktorės Liudmilos Tarejevos, ją jau vertėtų vadinti tradicine medicina.

Kas rytą „Bioptron“ reikėtų naudoti profilaktiškai – padovanoti sau 10 minučių, kurios aktyvuos organizmą. Pasak L.Tarejevos, žmogaus kūne yra penki taškai, kurie atsakingi už daugelį funkcijų ir suteikia energijos visam organizmui. „Trečioji akis“, nosies galiukas, smakras, duobutė tarp nykščio ir smiliaus (vyrams kairėje rankoje, moterims – dešinėje; šis taškas atsakingas už imuninę sistemą), duobutė po keliu (tai – ilgaamžiškumo taškas, kurį senovėje imperatoriams net pridegindavo) – į jas pašvietus „Bioptron“ po 2 min. kas rytą, žmogus bus energingas ir sveikas – gyvens kokybišką gyvenimą, įsitikinusi p. Liudmila.

„Bioptron“ šviesos terapijos sistema – tai visame pasaulyje patentuotas medicininis šviesos terapijos prietaisas, turintis specialų optinį įrenginį, kuris spinduliuoja šviesą. Spinduliuojama šviesa panaši į dalį natūraliai saulės spinduliuojamo elektromagnetinio bangų spektro. Skirtumas tik tas, kad šios sistemos šviesa neskleidžia UV spindulių.

Šviesos terapija „Bioptron“ veikia natūraliai, palaikydama regeneracines bei balansuojamąsias kūno savybes, ir taip padėdama atsiskleisti paties organizmo sveikimo potencialui. Patekusi į organizmą, šviesos energija skatina biostimuliacijos procesus (tai reiškia, kad ji teigiamai stimuliuoja įvarius biologinius organizmo procesus ir taip gerina organizmo funkcijas).

L.Tarejeva sakė, kad reikėtų turėti nevieną „Bioptron“ aparatą: didelį pastatomą „Pro“ – patogiam kasdieniam naudojimui, mažesnįjį „Comfort“ – keliaujant, o patį mažiausiąjį, kuris atrodo tarsi kompiuterio pelytė, kasdien nešiotis rankinėje. Tada tikrai neprireiks nei tablečių, nei mikstūrų.

Žinoma, kaip ir kiekvienas „Zepter“ produktų pristatymas neapsiėjo be skanių vaišių, kurias greitai ir lengvai susirinkusiųjų akivaizdoje pagamino Švenčionėlių biuro konsultantės bei viešnios. Taip pat – loterija, kurioje dalyvavo visų pristatyme apsilankiusiųjų užpildytos kortelės. Vienas laimingasis džiaugėsi atminimo dovanėle, o kiti galėjo įsigyti prekių su nemaža nuolaida, nes tokios nuolaidos paprastai pritaikomos įsigyjant pristatymo metu.

Na, o visi kiti, kurie nebuvo pristatyme, tačiau norėtų daugiau sužinoti apie visus „Zepter“ kompanijos produktus ir jų įsigyti ar patikrinti savo geriamojo vandens kokybę gali užsukti į „Zepter“ Švenčionėlių biurą arba teirautis tel. 33180.

Irena POŽĖLIENĖ

 

 
Reklaminis skydelis