Mes turime 152 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1070
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11257
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87287
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Rajone vyks seniūnijų sporto žaidynės

2016 m. balandžio 13 d. trečiadienis, Nr.26 (1559)

Balandžio 23 d. Švenčionėliuose, gegužės 7 d. Pabradėje, gegužės 21 d. ir birželio 4 d. Švenčionyse, birželio 25 d. Sariuose vyks IX Lietuvos seniūnijų sporto žaidynių I etapo varžybos. Šias tradicines varžybas, kaip ir kasmet organizuoja ilgametis sporto entuziastas Stanislav Podvoiskij, atstovaudamas asociacijai „Sportas visiems“. Šioms žaidynėms organizuoti jis parašė projektą ir gavo finansavimą iš Kūno kultūros ir sporto rėmimo fondo. Savivaldybėse rengiamas I žaidynių etapas, zonoje – II, respublikoje – III etapas. Pernai švenčioniškiai seniūnijų varžybų dalyviai buvo patekę net į finalą. Gerai pasirodė šaškių, šachmatų atstovai.

Šiemet seniūnijų žaidėjai varžysis stalo teniso, šaškių, šachmatų, futbolo, krepšinio, paplūdimio tinklinio, smiginio, virvės traukimo, seniūnų trikovės rungtyse. S.Podvoiskyj pasidžiaugė, kad šiemet jam talkina Viačeslavas Perveinis, Rimvydas Petrauskas, Česlovas Širvinskas, Andrius Podvoiskis ir kiti. Kartu su seniūnijų varžybų I etapu Sariuose birželio 25 d. vyks ir teniso varžybos.

Taip pat PUC šiemet dar vykdys projektą „Sportuokite ir draugaukite“, skirtą sporto įrangai pirkti ir sporto klasei įrengti.

Kadangi Stanislovas Podvoiskij yra ir Vaikų gatvės futbolo asociacijos narys, tai šiemet asmeniškai vykdys projektą „Futbolo varžybų organizavimas ir vykdymas“, kuriam taip pat gavo finansavimą.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis