Mes turime 291 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2722
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12909
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88939
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Šok ir nesustok 2016“ žadino pavasarį

2016 m. balandžio 6 d., trečiadienis, Nr.24 (1557)

Jau šešioliktą kartą Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos choreografijos skyrius sukvietė viso rajono mokinius, mėgstančius šokio pasaulį, į konkursą „Šok ir nesustok 2016“.

Gražią tradiciją mokytis įvairių šokio žanrų šioje mokykloje puoselėja čia dirbantys šokio pedagogai Edita Račinskienė ir Jolanta Razmienė.

Mokiniai, susipažinę ir gerai įvaldę šokio judesius, visada nori susitikti su kitų mokyklų auklėtiniais ir išbandyti savo jėgas šokio konkurso aikštelėje. Būtent šiame konkurse kiekvienai porai ar šokėjui suteikiamas dalyvio numeris ir, skambant muzikai, jie varžosi savo amžiaus grupėje bei šokio žanre.

Visi konkurso dalyvių pasirodymai įvertinti kompetentingos vertinimo komisijos: šokio žinovė Renata Grigianecienė, Z.Žemaičio gimnazijos direktorės pavaduotoja Daiva Jasiulionienė, Pabradės meno mokyklos mokytoja Julia Andriukianec. Iš viso dalyvauti konkurse pareiškė norą per 90 vaikų, tačiau komisijos įvertinimo rezultatai ne visiems dalyviams buvo linksmi. Smagu paminėti ir pasidžiaugti konkurso prizininkais.

Geriausiais savo amžiaus grupėje ir kategorijoje tapo:

Kategorijoje polka poroje savo amžiaus grupėse nugalėtojais tapo Mantas Navikas ir Gabija Tumėnaitė, Andrėja Rokickytė ir Nerijus Šipkauskas, Austėja Paulauskaitė ir Danielius Rimkus bei Arina Mosevič ir Vadim Jelkin.

Rokenrolo kategorijoje savo amžiaus grupėse nugalėjo Deimantė Petrėnaitė ir Dominyka Jurkevičiūtė.

Kategorijoje rokenrolas poroje savo amžiaus grupėse nugalėjo Agneta Gaidytė ir Ignas Šanturovas, Gabija Kaleckaitė ir Laurynas Garchovskis bei Arina Mosevič ir Vadim Jelkin.

Geriausi duetai: Ernesta Li ir Maksimas Grigianecas, Adelė Kakaškaitė ir Laurynas Jurkovlianecas bei Evelina Kaušinytė ir Deimantė Kisevičiūtė.

Geriausiai solo šoko Agneta Gaidytė, Ernesta Li, Erika Račinskaitė.

Organizatoriai medalius ir diplomus įteikė visiems konkurso dalyviams.

Nemažiau norisi pasveikinti šį kartą I, II ar III vietų nelaimėjusius šokėjus. Jų noras dalyvauti, siekti tikslo, siekti noro tobulėti ir dalintis savojo talento pasiekimais ne mažiau svarbus mokytojams, tėveliams, draugams. Labai Ačiū tiems, kurie atėjo tiesiog palaikyti aplodismentais savo pažįstamų ir draugų. „Šok ir nesustok“ konkursas nuoširdžiai lauks Jūsų kitąmet.

Algis JAKŠTAS

 
Reklaminis skydelis