Mes turime 150 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:701
mod_vvisit_counterŠią savaitę:3424
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:55712
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Spartusis „Tele2“ 4G ryšys pasiekė mažesnius miestus

2016 m. kovo 2 d., trečiadienis, Nr.16 (1549)

Daugelis žmonių net ir atokiausiuose Lietuvos kampeliuose neįsivaizduoja savo gyvenimo be kokybiško mobiliojo ryšio. Didžiausia Lietuvoje mobiliojo ryšio bendrovė „Tele2“ sako, kad dabar atėjo spartaus mobiliojo interneto amžius. Naujos kartos 4G internetą „Tele2“ jau siūlo visuose miestuose, kurie turi daugiau nei 2 tūkst. gyventojų, ir šiuo metu tęsia plėtrą dar mažesnėse gyvenvietėse.

„Tele2“ 4G ryšys jau veikia Švenčionyse, Pabradėje, Švenčionėliuose ir šių miestų apylinkėse. Iš viso bendrovės 4G tinkle – jau net 89 šalies miestai ir miesteliai!

 

Keičia kasdienius įpročius

„Spartaus 4G ryšio prieinamumą stengiamės užtikrinti visiems, nepriklausomai nuo gyvenamosios vietos. Mobilusis internetas atveria daug naujų galimybių, tad norime, kad geru internetu už prieinamą kainą galėtų naudotis ne tik didžiųjų miestų gyventojai“, – pasakojo Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Praėjusių metų pabaigoje „Tele2“ užbaigė pirmąjį 4G tinklo kūrimo etapą. Šiais metais tinklas toliau plečiamas ir tobulinamas didinant ryšio greitį ir kokybę.

Iš viso „Tele2“ 4G ryšys jau yra prieinamas net 95 proc. šalies gyventojų. Tuo tarpu dar greitesniu 4G+ ryšiu jau gali naudotis 30 proc. gyventojų. Jis veikia Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Jonavos, Mažeikių, Alytaus, Marijampolės, Nidos, Palangos ir Šventosios miestuose.

 

Geidžiamiausi – išmanieji su 4G funkcija

Geras 4G interneto prieinamumas keičia ir mobiliųjų telefonų madas – dauguma žmonių šiandien nori naujausių išmaniųjų telefonų modelių, o mygtukiniai telefonai išgyvena saulėlydį.

Praėjusių metų gruodžio „Tele2“ pardavimai rodo, kad 9 iš 10 klientų pirktų telefonų buvo išmanieji, palaikantys 4G ryšio funkciją. Vertinant visų 2015 m. pardavimus, išmanieji telefonai sudarė net 75 proc. pardavimų.

Išmaniųjų telefonų populiarumas lengvai paaiškinamas. Ištobulėjus technologijoms jie tapo ne tik patogūs, bet ir lengvai įperkami. Tokie telefonai leidžia atlikti svarbias kasdienes funkcijas, kurių įprasti telefonai neturi. Pavyzdžiui, skaityti naujienas internete, peržiūrėti video turinį, daryti kokybiškas nuotraukas, naudotis žemėlapiais ir net matuoti fizinį aktyvumą. O kur dar begalė žaidimų ir smagių išmaniųjų programėlių!

Jei išmanaus telefono dar neturite arba norite jį atnaujinti, pats metas užsukti į artimiausią „Tele2“ saloną ir telefoną įsigyti už gerą kainą. Na, o jei norisi ne tik telefono, bet ir patogaus plano, rinkitės „Tele2“ sudarytus išmaniuosius rinkinius. Juose – puikūs išmanieji „Samsung Galaxy Grand Prime“, „Huawei P8 Lite“ ir „Samsung Galaxy A3“ kartu su planu, suteikiančiu neribotus pokalbius ir SMS žinutes į visus Lietuvos tinklus bei 6 GB duomenų naršymui.

Daugiau apie „Tele2“ akcijas ir pasiūlymus galima sužinoti interneto svetainėje www.tele2.lt

 

Lietuvos miestai, kuriuose veikia greitasis "Tele2" 4G mobilusis internetas

Akmenė

Jieznas

Kuršėnai

Panevėžys

Šakiai

Užventis

Alytus

Jonava

Lazdijai

Pasvalys

Šalčininkai

Vabalninkas

Anykščiai

Joniškis

Lentvaris

Plungė

Šeduva

Varėna

Ariogala

Jurbarkas

Linkuva

Prienai

Šiauliai

Varniai

Birštonas

Kaišiadorys

Marijampolė

Radviliškis

Šilalė

Veisiejai

Biržai

Kalvarija

Mažeikiai

Ramygala

Šilutė

Venta

Daugai

Kaunas

Molėtai

Raseiniai

Širvintos

Vievis

Druskininkai

Kavarskas

Naujoji Akmenė

Rietavas

Švenčionėliai

Vilkaviškis

Dusetos

Kazlų Rūda

Nemenčinė

Rokiškis

Švenčionys

Vilkija

Eišiškės

Kėdainiai

Neringa

Rudiškės

Tauragė

Vilnius

Elektrėnai

Kelmė

Pabradė

Salantai

Telšiai

Visaginas

Gargždai

Kybartai

Pagėgiai

Seda

Tytuvėnai

Zarasai

Garliava

Klaipėda

Pakruojis

Simnas

Trakai

Žagare

Grigiškės

Kretinga

Palanga

Skuodas

Ukmergė

Žiežmariai

Ignalina

Kupiškis

Pandėlys

Subačius

Utena

 

 

 
Reklaminis skydelis