Mes turime 280 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3948
mod_vvisit_counterŠią savaitę:22492
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:69818
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Sėkmės garantas – tikėjimas

2015 m. vasario 6 d., šeštadienis, Nr.10 (1543)

Prieš savaitę rašiau apie kompanijos TianDe paslaugų ir grožio centro atidarymą Švenčionyse. Bet apie naujoves visada norisi žinoti plačiau, juolab atsidaręs TianDe centras atveria nemažai galimybių ne tik susirasti naujos kosmetikos grožio puoselėtojoms, bet ir galimybę įsijungti į kompanijos verslo partnerių ratą. Tad plačiau tiek apie pačią save, tiek apie kompanijos veiklą paprašiau papasakoti Liną Pečkaitienę (Jarošaitę), kurios susižavėjimas TianDe produkcija peraugo į verslą. Linos atvežta idėja prigijo ir peraugo į realius planus.

- Gimiau ir užaugau Švenčionių mieste. Baigusi Zigmo Žemaičio gimnaziją, studijuoti išvažiavau į Kauną. Studijavau Vytauto Didžiojo universitete, diplomatijos fakultete Politikos mokslus ir Viešąjį administravimą. Studijų metu praktiką atlikau Lietuvos Respublikos Seime. Taip pat pusę metų gyvenau Amerikoje, kur pagal studentų mainų programą teko dirbti su šeimomis rekomenduojant edukacines knygas vaikams. Po studijų įsidarbinau tarptautinėje Draudimo brokerių kompanijoje Kaune ir dirbau joje 2 metus. Šiuo metu jau treti metai su šeima gyvenu Anglijoje, sėkmingai studijavau anglų kalbą, papildomai dirbau laisvu nuo studijų laiku. Kelionė su TianDe kompanija prasidėjo 2015 sausio 29 dieną, kuomet dovanų gavau TianDe kompanijos sukurtą – plaukų struktūrą atkuriantį ir augimą skatinantį „Biorehab“ rinkinį. Nuo pat pirmos akimirkos įsimylėjau šį kokybišką produktą ir prasidėjo neįtikėtini stebuklai gyvenime, - pasakoja Auksinė TianDe direktorė Lina Pečkaitienė.

- Gal gali trumpai papasakoti apie kompaniją TianDe.

- TianDe - jauna, energinga ir labai perspektyvi MLM (tinklinio marketingo) kompanija, įkurta 2006 metais Barnaule. TianDe išverstus iš kinų kalbos reiškia dangaus tobulumas. Tian – tai grynumo simbolis, didybė ir nusišalinimas nuo žemiškų dalykų. De – tai natūralumas, kuris vaidina didžiulį vaidmenį Rytų kultūroje. Pasirinkdami šį vardą, mes renkamės ateitį: siekti tobulumo, harmonijos, elegancijos ir grožio, kurie persmelkia visas mūsų gyvenimo sritis. Mes nešame grožį ir kartu su ja žavesį, sėkmę, naują pasitikėjimo stilių ir gyvenimo filosofiją.

TianDe kosmetikos gamybos technologijoje naudojamos tik aukštos kokybės medžiagos. TianDe įmonė bendradarbiauja su pirmaujančiomis mokslinių tyrimų laboratorijomis ir kosmetologais, Rusijos ir Kinijos grožio industrijos ekspertais.

Kompanija TianDe gamina daugiau nei 700 rūšių produktų, kurie yra labai įvairūs: kosmetika veido, plaukų ir kūno priežiūrai, puikūs kvepalai, dekoratyvinė kosmetika, higienos priemonės moterims, gydomosios karališkosios arbatos ir maisto papildai. Visa TianDe kosmetika grindžiama kinų medicinos patirtimi.

- Lina, tavo meilė TianDe produkcijai išsirutuliojo į verslą.

- Verslo galimybės šioje kompanijoje yra neribotos. Kiekvieno iš darbuotojų savybės ir sąžiningas darbas nulemia tai, kokių rezultatų link einama. Rezultatai, kuriuos man pavyko pasiekti per vienerius metus, kompanijoje yra įvertinti suteiktu Auksinės direktorės rangu. Būtent šis statusas leidžia bendrauti su kompanijos lyderiais visame pasaulyje. Į savo verslą pirmiausia pakviečiau savo seses Jolantą Jarošaitę ir Dianą Galatiltienę. Sutikite, juk kiekviena moteris nori sužinoti visas grožio paslaptis ir kiek įmanoma ilgiau išlikti jauna, patraukli ir gyvybinga. Būtent dėl to nusprendėm kurti šeimos verslą ir dirbti komandoje. Mano verslo partnerės, sesės Jolanta Jarošaitė ir Diana Galatiltienė per nepilnus metus pasiekė Direktorių rangus. Tai yra stulbinantys rezultatai, nes tokį įdirbį galima padaryti vidutiniškai per dvejus ar net trejus metus. Vieniems TianDe – puiki papildoma veikla ir uždarbis, kitiems – gyvenimo būdas, tretiems – pragyvenimo šaltinis. Mes visos trys dalinamės darbais ir kiekviena turime savo tam tikras pareigas. Diana domisi produktų sudėtimi, kompanijos naujienomis, marketingu ir verslo galimybėmis. Ji veda mokymus Online būdu, kurie yra transliuojami visur pasaulyje esantiems verslo partneriams. Jolanta plečia pardavimų regionus. Ji ieško klientų bei verslo partnerių visame pasaulyje, organizuoja susitikimus ne tik Lietuvoje, bet ir daugelyje šalių Europoje. Aš esu atsakinga už mūsų komandos darbą, motyvaciją, bei visapusišką pagalbą bei informacijos suteikimą. Savo komandoje turime virš 800 verslo partnerių. Darbo išties yra daug. Esame pasiekiamos 24 valandas per parą, mat tenka prisitaikyti prie laiko skirtumo aptarnaujant verslo partnerius Amerikoje. Su malonumu dalyvaujame kompanijos organizuojamuose mokymuose, todėl verslas išties puikiai sekasi. Mūsų verslo partneriai dirba ne tik visoje Lietuvoje, bet ir daugelyje šalių Europoje. Siunčiame siuntas į Vokietiją, Italiją, Ispaniją, Airiją, Angliją, Norvegiją, Švediją, Daniją. Turime klientų ir verslo partnerių Jungtinių Arabų Emyratų sostinėje Dubajuje bei JAV valstijose: Niudžersyje, Niujorke, Džordžijoje ir net Havajuose. Šie verslo partneriai prisijungė prie mūsų komandos per 11 pirmųjų darbo mėnesių ir labai noriai bendradarbiauja su mumis.

Svarbu tai, kad TianDe kompanijos vertybės sutampa su tomis, kurias esame gavę iš savo tėvų. Tai, kad turime dirbti sąžiningai, atsakingai ir iš širdies, mums nėra svetima, todėl sėkmė lydi visus šiuos metus. Mes esame atviros tobulėjimui ir būtent TianDe kompanijos dėka kas dieną išmokstame vis kažką naujo. Mūsų kompanijos lyderiai kasmet organizuoja mokymus įvairiose šalyse visame pasaulyje. Per 2015 metus su kompanija pavyko dalyvauti mokymuose Maskvoje, Turkijoje, Bulgarijoje ir Rygoje. Nepaisant to, kiekvieną savaitę mokomės Online būdu. Yra vedami mokymai apie sveikatą, vidinį ir išorinį žmogaus grožį, finansus, sveiką gyvenimo būdą, asmeninį tobulėjimą bei tikslų gyvenime nusistatymą, o tai ir lemia didžiausią dalį sėkmės. Visus šiuos mokymus mes labai noriai klausome tiek lietuvių, tiek rusų kalbomis. Nuo 2015 metų vasaros ir pačios vedame Online mokymus apie produkciją, bei dalinamės savo darbo patirtimi rusų ir lietuvių kalbomis. Šiems mokymams transliacijos vyksta kelis kartus per savaitę ir mums teikia didžiulį džiaugsmą. Profesionalių tobulėjimo kursų sertifikatai bei pasiekti Direktorių rangai yra patvirtinti Barnaule Rusijoje tiesiogiai iš kompanijos ir leidžia mums mokyti ne tik Online būdu bet ir gyvai.

- Kaip kilo mintis atidaryti grožio ir paslaugų centrą Švenčionyse?

- Sparčiai besiplečiant mūsų verslo komandai visame pasaulyje, atsirado suvokimas ir poreikis įsteigti TianDe paslaugų centrą Švenčionyse. Tai mūsų gimtasis kraštas, čia augome mes. Švenčionyse šiuo metu auga ir mūsų vaikai. Šis miestas mums labai savas ir brangus ir stebint kokie talentai ir lyderiai jame užaugo kartu su mumis, norisi kaip įmanoma daugiau prisidėti prie kraštiečių tobulėjimo ir jų gabumų atskleidimo. Mūsų komandoje yra keletas verslo partnerių iš Švenčionių. Didžiuojamės jų rezultatais ir darbo vaisiais. Mūsų lyderė, kraštietė Dovilė Paulavičiūtė į TianDe kompaniją atėjo 2015 birželio mėnesį, ji studentė, tačiau jau yra oficiali TianDe kompanijos Direktorė bei Magistrė (pardavimų profesionalė). Tokių rezultatų galėtų pavydėti net ir ilgametę patirtį MLM versle turintys žmonės. Jos sesė Agnė Paulavičiūtė, nuostabaus balso savininkė, yra stipriai kylanti lyderė – ji daugeliui iš mūsų grožio ir elegancijos etalonas.

Mūsų kraštietė – Svetlana Trinkūnienė (buvusi Poklikajeva) šiuo metu savo verslą su TianDe kompanija plečia gyvendama Anglijoje ir augindama dvi dukrytes. Ši moteris turi tiek vidinės ugnies ir energijos, kad net ir didžiausi iššūkiai jai atrodo nebaisūs. Svetlana į mūsų paslaugų centro atidarymą atskrido tiesiai iš Anglijos šventės išvakarėse.

Džiugu, kad į verslą įsijungė dar viena švenčioniškė Miglė Razmytė. Miglė puikiai suderina magistro studijas Vilniaus universitete, kur studijuoja tarptautinę ekonomiką. Nors ji turi pastovų darbą Vilniuje, bet laisvalaikiu domisi tinkliniu marketingu bei labai noriai kuria TianDe verslo partnerių komandą visoje Lietuvoje.

Kalbant apie mūsų paslaugų centro įkūrimą, norime pasidžiaugti, jog kompanija TianDe neriboja žmogaus galimybių bei talentų ir yra atvira visoms idėjoms. Todėl centro interjerą bei stilių kūrėme mes pačios, besivadovaudamos tik kompanijos nustatyta spalvų palete. Rinkome kiekvieną detalę, derinome baldus, norėjome, kad centre būtų jauku, subtilu bei skoninga. Patalpos yra padalintos į keturias zonas: susitikimų ir bendravimo zona; mokymams bei seminarams skirta zona; zona pardavimams; bei zona, kur bus daromos SPA procedūros bei išbandoma TianDe produkcija. Patalpa šviesi, erdvi, neapkrauta, todėl bus patogu priimti didelį skaičių žmonių.

- Centras įkurtas, o kas toliau?

- O toliau – darbas. Centras bus atviras ne tik visiems norintiems tobulėti, bet ir tiems, kurie nori daug sužinoti apie grožio bei sveikatos paslaptis. Bus organizuojami susitikimai su klientais bei verslo partneriais, taip pat bus galima išbandyti ir įsigyti TianDe produkcijos. Miesto gyventojus kviesime skaityti motyvacines knygas, kurias bus galima pasirinkti iš mūsų rekomenduojamų ir atrinktų knygų sąrašo. Taip pat vyks įvairūs mokymai, bus vedamos paskaitos – konsultacijos moterims bei merginoms, kaip rūpintis savimi bei išsaugoti sveikatą. Kalbėsime apie tai, kaip atskleisti vidinius talentus, sustiprinti pasitikėjimą savimi bei tobulinti bendravimo įgūdžius. Planuojame įsteigti Moterų bei Jaunimo klubus. Planų labai daug. Jau nuo vasario mėnesio pradėsime vesti pirmuosius Lietuvoje „TianDe Magistrų klubo“ nariams skirtus mokymus. Verslo partneriai į šiuos mokymus suvažiuos iš visos Lietuvos. Pačios esame TianDe Magistrės, turime legaliai išduotus sertifikatus, leidžiančius mokyti kitus MLM profesionalumo subtilybių bei bendravimo ir pardavimų meno. Taip pat kviesime savo verslo partnerius iš visos Lietuvos ir pasaulio vesti mokymus ir dalintis savo darbo patirtimi, bei pasiekimais. Sutartomis valandomis kviesime miesto ir rajono mamytes su vaikučiais, dalinsimės patirtimi kaip auginant vaikus nepamiršti ir išsaugoti moteriškumą, grožį bei sveikatą. Vesime paskaitas, kaip auklėti vaikus, kad jie augtų pasitikėdami savimi ir siektų didelių tikslų gyvenime. Organizuosime įvairias labdaros ir gerumo akcijas. Apie visus renginius būtinai informuosime iš anksto ir tikimės aktyvaus palaikymo, - baigdama mūsų pokalbį sako Auksinė TianDe direktorė Lina Pečkaitienė (Jarošaitė). O aš baigdamas noriu palinkėti sėkmės einant link išsvajoto tikslo.

Algis JAKŠTAS