Mes turime 297 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:560
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16761
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92791
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Mano namukas“ garantuoja visam gyvenimui

2015 m. sausio 13 d., trečiadienis, Nr.3 (1536)

Langas – tarsi namo akys. Lango dizainas, jo spalva – viena ryškiausių namo detalių. Renkantis naujus ar keičiant senuosius langus itin svarbu nesuklysti ir nepasiklysti rinkoje siūlomų variantų gausybėje. Nesėkmės atveju, langas gali tapti ne būsto žvilgsniu į pasaulį bei natūralios šviesos laidininku, o tikriausiu tiltu šalčiui į jūsų namus.

Ne vienerius metus plastikinių langų rinkoje lyderiaujančios bendrovės „Mano namukas“ atstovų teigimu, langų pasirinkimą paprastai sąlygoja keletas veiksnių: spalva, techniniai šilumą išlaikantys parametrai bei kaina.

„Siekdami savo klientams pasiūlyti geriausią šiuos kriterijus vienijantį produktą nuolat tobulėjame, ieškome naujausių technologijų bei sprendimų, kurie nebrangintų produkto, tačiau vis aukščiau keltų kokybės kartelę bei tausotų gamtą“, - pastebėjo „Mano namukas“ direktorius Dainius Paulauskas.

Šiuo metu kaip vienas inovatyviausių bei lanksčiausių langų tiekėjų montuotojų garsėjantis „Mano namukas“ neplanuoja sustoti ir žengia dar vieną svarbų žingsnį. Jau pirmosiomis ką tik prasidėjusių metų dienomis bendrovės asortimente atsiras nauja aukštos kokybės prekė – šveicarų bendrovės „AFG“ plastikiniai langai.

Iki šiol šalyje nepristatyti langai pasižymi aukšta naudojamų medžiagų kokybe, ilgaamžiškumu bei funkcionalumu. D.Paulauskas pastebėjo, kad pasirinkdami „Mano namukas“ asortimento naujovę gyventojai gaus šveicarišką kokybę už priimtiną kainą.

Ir tai dar ne pabaiga. „Mano namukas“ visiškai pasitiki naujuoju produktu, todėl klientams teikia visą gyvenimą galiosiančią garantiją.

„Ir tai ne pokštas. Kai langus gamina šveicarų koncernas „AFG“ – nėra jokios rizikos“, - neabejojo „Mano namukas“ vadovas.

Klientus jau netrukus pasieksiantys langai – patrauklus sprendimo variantas tiek daugiaaukščiams biurams, tiek ištaigingiems ar mažiems ir jaukiems privatiems būstams. Todėl „Mano namukas“ klientai jau netrukus rinkdamiesi naujuosius langus galės nevaržyti savo fantazijos ir rinktis netikėtus sprendimus.

Kaip minėta, nuo ateinančių metų „Mano namukas“ klientams bus pasiūlyti keli skirtingi variantai - stoglangiai, įprasti langai, vitrininiai terasų langai. Asortimento naujovė - „AFG“ langai - gaminami ne tik iš sintetinių, bet ir iš natūralių medžiagų. Neabejojama, kad net ir patys išrankiausi klientai ras jiems tinkantį šveicarišką variantą.

Tiesa, ieškantiems auštos kokybės langų už priimtiną kainą ir su viso gyvenimo garantija – vertėtų nesnausti. Išskirtinės kokybės langai šių metų pradžioje suskubusiems juos įsigyti atiteks už itin patrauklią kainą. Vėliau, tikėtina, užsienyje pripažintas produktas brangs.

 
Reklaminis skydelis