Mes turime 236 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1337
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19881
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:67207
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Grupės „Ambrozija“ 25-mečio Kalėdinis šou

2015 m. gruodžio 16 d. trečiadienis, Nr.94 (1530)

Tiems, kurie užaugo kartu su „Ambrozija“ – geros žinios. Klasikinio humoro atominė bomba grįžta į koncertų sales su šimteriopu užtaisu. Nuo tų laikų, kai žmonės savaime susitaikydavo stebėdami TV ekranuose ir koncertų salėse Galvanauskų šeimynos nuotykius, praėjo 25-eri.

Jau užaugo nauja karta tų, kurie dabar internete stebi humoristų pasirodymus. Todėl visus, kurie dar atsimena bobulių Genės ir Zojos kvailiojimus, Raimondėlio smagias pastangas tapti vyru, Tatos ir Stefos beprotiškai juokingas auklėjimo pamokas, kviečiame į nerealiai linksmą kalėdinį humoro grupės „Ambrozija“ 25-mečio koncertą. Dainos, iki ašarų juokingos humoristinės situacijos, nauji bei visiems iki skausmo brangūs ir mylimi personažai padės Jums pamiršti visas bėdas ir suprasti – gyvenimas jau tuo puikus, kad dar galime juoktis. Į koncertą drąsiai veskitės savo vaikus, nes tikrai nebus prieš juos dėl ko rausti. O šeima, kuri juokiasi kartu – stipri ir galinga. Lyg būtų kartu pragyvenusi 25 metus.

O kokios gi Kalėdos be stebuklų ir burtų. Į šį specialiai Jums paruoštą šou įtrauktas žinomo mago ir iliuzionisto, tarptautinių konkursų laureato Rolando Kančausko pasirodymas, taip pat šventinė loterija, prizai, dovanos ir, žinoma, Kalėdų senelio palinkėjimai žiūrovams.

Humoro grupės „Ambrozija“ 25-mečio kalėdinis koncertas Švenčionėlių kultūros centre vyks gruodžio 27 d. 15 val., o bilietas į šį pasirodymą – tikrai puiki dovana Jūsų bičiuliams ir artimiesiems artėjančių didžiųjų metų švenčių proga.