Mes turime 190 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3671
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17670
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:64996
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Degė buvusi „Agrochemija“

2015 m. rugsėjo 16 d. trečiadienis, Nr.68 (1504)

Ramią sekmadienio, rugsėjo 13-osios, popietę Švenčionėliuose sutrikdė į gaisrą Pušų g. skubančių gaisrinių sirenos. Juodi dūmų kamuoliai buvo matyti iš gana toli. Aišku, kur gaisras, ten ir pažioplinėti mėgstančių susirenka nemažai.

Tiesa, didelės intrigos lyg ir nebuvo, degė buvusios „Agrochemijos“ apleistas pastatas, kuris kažkada priklausė rajono tarybos nariui Rimantui Klipčiui, o dabar – lyg tai verslininkui Juzefui Fedorovičiui. Tarp atskubėjusių pažiopsoti buvo ir šiedu asmenys. Prie jų kompanijos netikėtai prisijungė trečias – su nauja valdžia tapęs faktiniu UAB „Švenčionių švara“ vadovu, nors oficialiai yra tik direktoriaus pavaduotojas, vilnietis Juozas Šiaudinis. Keistomis aplinkybėmis sekmadienio popietę jis atsidūrė prie degančio pastato. Kam bepriklausytų pastatas, kiekvienas gaisras – tai nuostoliai ir pavojus aplinkai. Tiesa, šį kartą nuostolių gal daug ir nebus. Mūrinės pastato sienos atlaikė ugnies išbandymus, o gaisrininkai jame sukrautus degančius keistus rakandus užgesino - dirbo net trys komandos. Tad buvo daugiau dūmų nei ugnies.

Algis JAKŠTAS