Mes turime 204 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1138
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15137
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:62463
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Apie laikinąjį įdarbinimą

2015 m. rugsėjo 12 d. šeštadienis, Nr.67 (1503)

Laikinasis įdarbinimas – tai tokia įdarbinimo forma, kai darbo sutartį sudarote su laikinojo įdarbinimo įmone, kuri yra Jūsų tiesioginis darbdavys, o darbus atliekate kitoje įmonėje, kuri yra darbo naudotoja. Pasibaigus darbo užduotims vienoje darbo naudotojo įmonėje, pasiūlomas darbą kitose įmonėse. Jūs esate laikinojo įdarbinimo įmonės darbuotojas, keičiasi tik darbo vieta priklausomai nuo Jūsų pasirinkimo.

Pasirašius darbo sutartį, laikinojo įdarbinimo įmonė tampa Jūsų darbdaviu. Darbo funkcijas atliksite darbo naudotojo įmonėje. Pasibaigus darbui vienoje įmonėje, Jums bus pasiūlyta kita darbo vieta. Laikinojo įdarbinimo įmonė rūpinasi, kad darbuotojai turėtų darbą, o darbo vietos per visą darbo sutarties laikotarpį gali keistis.

Visos paslaugos ieškantiems darbo yra nemokamos.

Darbas yra tik legalus. Darbuotojams suteikiamos visos socialinės garantijos: valstybinis socialinis draudimas, privalomasis sveikatos draudimas, skaičiuojamas darbo stažas, mokamos ligos pašalpos.

 

Laikinojo įdarbinimo privalumai:

- Visos socialinės garantijos;

- Įvairių darbo vietų pasiūla;

- Tinkamiausio darbo pasiūlymo parinkimas;

- Galimybė lanksčiai derinti darbo laiką su studijomis ir kitomis veiklomis, dirbant nepilną darbo dieną;

- Patirties ir naujų įgūdžių įgijimas, kvalifikacijos kėlimas;

- Palankios sąlygos susirasti nuolatinį darbą;

- Puikus sprendimas karjeros pradžiai ar sugrįžimui į darbo rinką po pertraukos;

- Visos sąlygos užsidirbti papildomai;

- Motyvavimo priemonės.

 

Laikinasis įdarbinimas įmonėms – tai paslauga suteikianti galimybę lanksčiai samdyti darbuotojus ilgalaikiams arba trumpalaikiams projektams, jų tiesiogiai neįdarbinant savo įmonėje. Laikinojo įdarbinimo įmonė yra tiesioginis darbdavys ir atsako už darbuotojų atranką, darbo santykių administravimą, mokesčių bei personalo apskaitos dokumentų tvarkymą. Klientas vadovauja darbuotojui darbo vietoje, taip pat yra atsakingas už saugias darbo sąlygas ir darbo kokybės kontrolę.

 

Apie laikinojo įdarbinimo įmonę BIURO

BIURO - didžiausia laikinojo įdarbinimo ir personalo atrankos įmonė Baltijos šalyse.

Esame laikinojo įdarbinimo pradininkai Lietuvoje, užimantys didžiąją rinkos dalį. Per savo veiklos metus sukaupėme vertingos patirties žmogiškųjų išteklių valdymo srityje ir pelnėme didžiųjų Lietuvos įmonių bei gerai žinomų tarptautinių kompanijų pripažinimą. Mūsų klientų įmonėse nuolat dirba virš 2000 laikinųjų darbuotojų. Laikinai įdarbiname nekvalifikuotus ir kvalifikuotus darbininkus, įvairių sričių specialistus, administracijos darbuotojus. Taip pat vykdome personalo paiešką ir atranką įvairiems verslo sektoriams. Įdarbinamų laikinųjų darbuotojų skaičius kasmet auga. Mūsų ilgamečiai partneriai – gerai žinomos Lietuvos ir tarptautinės įmonės. Jau dešimtus metus dirbame su alaus daryklomis, maisto gamybos, medienos perdirbimo, tabako, logistikos, metalo apdirbimo, inžinerinėmis ir telekomunikacijų bendrovėmis.

BIURO padaliniai veikia šiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Utenoje, Šilutėje, Plungėje, Ukmergėje ir Marijampolėje. Laikinojo įdarbinimo ir personalo atrankos projektus vykdome visoje Lietuvoje.

BIURO yra verslo ženklinimo iniciatyvos, skatinančios skaidrią Lietuvos verslo praktiką, „Baltoji banga“ narė. Prie „Baltosios bangos“ prisijungėme siekdami pabrėžti išskirtinį BIURO požiūrį į darbo laiko ir darbo užmokesčio apskaitos skaidrumą, taip pat skatindami mūsų esamus ir potencialius darbuotojus netoleruoti atlyginimų „vokeliuose“.