Mes turime 288 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1283
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11470
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87500
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kaltanėnuose daugėja sporto objektų

2015 m. liepos 29 d. trečiadienis, Nr.55 (1491)

Baigtas dar vienas projektas, kurio pradžia – prieš dvejus metus.

Penktadienį, liepos 24 dieną Kaltanėnų miestelyje šalia Kaltanėnų ugdymo ir turizmo centro atidaryta universali sporto aikštelė su dirbtine danga, kurioje bus galima ir krepšinį, ir tinklinį, ir lauko tenisą žaisti. Labiausiai šio objekto atidarymo laukė jaunimas, jie po oficialios atidarymo ceremonijos pirmieji ir išbandė sporto aikštelę pirmo turnyro metu.

- Tai mano pirmas toks objektas, kurio įrengimu teko rūpintis. Pradėjome įrenginėti visą šį objektą 2013 m. iš VVG pinigėlių. Buvo padarytas viešos erdvės techninis projektas, į kurį įeina vaikų žaidimo aikštelė, kuri buvo padaryta 2013 metais. Ji buvo labai reikalinga ir tuščia tikrai nebūna.  Ypač ji reikalinga, kai atvažiuoja turistų grupės ar vyksta stovykla, ateina ir vietiniai vaikai pažaisti. Po to pradėjome įrenginėti universalią sporto aikštelę. Su VVG finansine parama mes įgyvendinome ir daugiau projektų: įsigijome bilijardo stalą, pirkome dviračius, trumpai drūtai tariant, darome tai, kad įvairaus amžiaus žmonės turėtų galimybę sportuoti, judėti, - apie įgyvendinamus projektus papasakojo Kaltanėnų UTC direktorius Kęstutis Lisauskas.

Džiaugėsi dar vienu sporto objektu Kaltanėnuose ir seniūnas Tomas Rokickis. Sėkmės kaltanėniškiams linkėjo ir į atidarymą atvažiavęs rajono meras Rimantas Klipčius bei VVG Švenčionių partnerystė pirmininkė Birutė Borovikienė. Visus darbus – tiek įrengiant vaikų žaidimų aikštelę, tiek universalią sporto aikštelę – atlikusios UAB „Melstat“ direktorius Valdas Pauliukevičius sakė:

- Buvo idėja ir džiaugiuosi, kad bent iš dalies ją pavyko įgyvendinti.

Pasižiūrėti, kaip sekasi įgyvendinti iš VVG finansuojamus projektus, kurie pradėti vykdyti jam vadovaujant VVG Švenčionių partnerystė, atvyko ir rajono tarybos narys Darius Velička.

Vos tik buvo perkirpta simbolinė juostelė, į aikštelę plūstelėjo jaunimas. Tuoj prasidėjo ir pirmos krepšinio rungtynės, kurioms teisėjavo net iš Kauno atvykęs Romualdas Bruneckas.

Tiesa, nepaminėjau dar vieno atidarymo epizodo, tai Labanoro dūda sugrotų kūrinių, kuriuos atliko Šarūnas Mikelionis.

Algis JAKŠTAS

 
Reklaminis skydelis