Mes turime 385 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4912
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21113
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97143
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Darbo partijos skyriui rajone nėra lygių

2011 m. spalio 19 d., trečiadienis Nr.77 (1124)

Darbo partijos ir Naujosios sąjungos (socialliberalų) jungimosi procesas baigiasi. Daugelyje rajonų jis vyko sklandžiai, tik keliose vietovėse buvę socialliberalai dėl asmeninių priežasčių nesijungė su darbiečiais. Praėjusį penktadienį įvyko Darbo partijos Švenčionių skyriaus visuotinis susirinkimas. Jame dalyvavo dauguma didžiausio rajone, o ir tarp šalies rajonų nusileidžiančio nebent Kėdainiams, skyriaus narių. Darbo partijos Švenčionių skyrius vienija per 300 narių, skaičiai kinta, nes stoja nemažai naujų žmonių, anksčiau nepriklausiusių nė vienai iš susijungusių partijų.

Pusmetį buvęs Švenčionių skyriaus pirmininku Šarūnas Birutis pasiūlė partiečiams išsirinkti naują pirmininką, iš vietinių žmonių, nors ir jį galima laikyti vietiniu, kadangi jau daugiau kaip du dešimtmečius jis didelę laiko dalį praleidžia mūsų rajone ir bendraudamas su bendrapartiečiais, ir ilsėdamasis šeimos sodyboje.

Darbo partijos Švenčionių skyriaus pirmininku beveik vienbalsiai (keli susilaikė) išrinktas Vytautas Vigelis, pirmininko pirmuoju pavaduotoju, maloniai sutikęs eiti šias pareigas, Šarūnas Birutis. Demokratiškai - pagal proporcinę sistemą išrinkti kiti pavaduotojai: Juzefas Uziala, Raja Krupenina, Kazys Vainickas.

Irena PAULIUKEVIČIENĖ


 

 
Reklaminis skydelis