Mes turime 384 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4812
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21013
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97043
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pašaminėje šventės šeimoms ir vaikams

2015 m. birželio 6 d. šeštadienis, Nr.53 (1477)

Paskutinę gegužės dieną Pašaminės kaimo klubo vedėja Dalė Basiūnienė surengė šiltą šeimos šventę, kuriai ir patys pašaminiškiai kruopščiai rengėsi, ir pasikvietė svečių. Šventė buvo šilta ne tik dvasiškai, maloniai glostė ir vasarai vietą besirengiančio užleisti pavasario saulės spinduliai. Todėl buvo nuspręsta visiems susėsti lauke ir gražiai pabendrauti, prieš tai sudalyvavus šv. Mišiose kaimo koplyčioje.

D.Basiūnienė mažiesiems pašaminiškiams padėjo pasirinkti ir išmokti eilėraščių apie mamą, tėtį, brolius, seseris, senelius, kuriuos vaikučiai gražiai padeklamavo.

Lėlių teatriukas parodė spektakliuką „Stebuklinga lazdelė“. Beje, Pašaminės lėlių teatras šiemet jau švęs 15 metų sukaktį, per tą laiką užaugo kelios vaikų kartos, tačiau graži tradicija kasmet pastatyti po kelis lėlių spektaklius neišblėso. Pasak D.Basiūnienės, jos vadovaujamas lėlių teatras kasmet dalyvauja vaikų teatrų apžiūrose ir konkursuose, jau yra pelnęs ir ne vieną apdovanojimą, neretai su mažaisiais artistais išvykstama vaidinti ir kitas rajono kultūros įstaigas.

Pramoginių šokių kolektyvas „Domino“, vadovaujamas Daivos Gerojimaitės, susirinkusiems parodė savo šokių programą. Svečiams žiūrovai negailėjo aplodismentų. Visus artistus D.Basiūnienė pradžiugino ir mažomis dovanėlėmis.

Na, o birželio 2-ąją čia pat buvo pažymėta ir Tarptautinė vaikų gynimo diena. Vaikai piešė ant asfalto, dalyvavo atrakcionuose, žaidė ir džiaugėsi savo gražia vaikyste.

Irena POŽĖLIENĖ

 
Reklaminis skydelis