Mes turime 336 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4726
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14913
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90943
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Į susitikimą atvyko 19 kunigų

2011 m. spalio 12 d., trečiadienis Nr.75 (1122)

Prieš 18 metų baigę Kauno kunigų seminariją kurso draugai į tradicinį savo susitikimą, pakviesti kurso draugo Labanoro parapijos klebono Jurgio Kazlausko, pirmadienį suvažiavo į Labanorą. Į susitikimą atvyko 19 kunigų.

Naujoje, tik prieš mėnesį pašventintoje Labanoro bažnyčioje buvo aukojamos Šv. Mišios. Daug gražių žodžių kursiokai išsakė Labanoro parapijos klebonui už pastangas atstatyti bažnyčią, tikinčiųjų bendruomenės sutelkimą ir už visų bendromis jėgomis įvykusį atstatymo per tokį trumpą laiką stebuklą. Kunigas Jurgis Kazlauskas sakė, kad be Dievo pagalbos nebūtų taip greitai pastatyta nauja bažnyčia, nors ir pinigų buvo, ir medienos.

Po Šv. Mišių kurso draugai jau neoficialioje aplinkoje bendravo, dalinosi prisiminimais. Tarp 19 į susitikimą atvykusių kunigų buvo ir švenčioniškiams gerai pažįstamas kunigas Vidmantas Rudokas, ne vienerius metus kunigavęs Švenčionyse ir dėjęs daug pastangų, kad būtų restauruota Švenčionių Visų Šventųjų bažnyčia.

Algis JAKŠTAS

 
Reklaminis skydelis