Mes turime 302 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5144
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15331
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91361
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Kukulūzas“ - visos Lietuvos vaikų šventė

2015 m. birželio 3 d. trečiadienis, Nr.52 (1476)

Birželio 13 d. taps didele ir įsimintina švente ne tik mažiesiems, bet ir jų tėveliams. Šią dieną Molėtų aerodromas virs tikra pasakų šalimi, kurioje karaliaus visos Lietuvos vaikų festivalis „Kukulūzas“. Čia patinkančią veiklą ras kiekvienas - skirtingo amžiaus ir įvairiausių pomėgių vaikai ir  jų tėveliai, todėl šventė žada būti itin energinga ir smagi.

„Kukulūzas“ - tai ilgai lauktas ir kruopščiai rengtas festivalis Jūsų ir mūsų vaikams, kuriame puikiai laiką praleis visa šeima. Festivalio tikslas – ne tik suteikti daugybę pramogų, pakviesti mylimiausius vaikų atlikėjus ir personažus, bet kartu ir supažindinti, parodyti, pamokyti, sudominti. „Kukulūzas“ - tai renginys, kuriame netrūks pramogų, skirtingų veiklų, o profesionalių animatorių rūpesčiu ir priežiūra bus apdovanotas kiekvienas mažylis.“ – sako viena festivalio organizatorių Joana Petkūnienė.

Festivalyje mažųjų lauks net keletas skirtingų teminių erdvių, kuriose bus galima kurti, spęsti galvosūkius, dainuoti, mokytis magijos triukų, dalyvauti įvairiose sporto rungtyse, šokti ir dainuoti. Numatoma atskira erdvė, kurioje bus ugdomas ir skatinamas vaikų kūrybiškumas. Na, o norintiems tiesiog padūkti - visas atrakcionų parkas!

Renginį vainikuos didžiulis dovanų lietus – per  4000 dovanų iš dangaus! Staigmenos žadamos ir pirmiesiems 2000 atkeliavusių į festivalį mažųjų dalyvių.

 
Reklaminis skydelis