Mes turime 437 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2386
mod_vvisit_counterŠią savaitę:27516
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:74842
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Meras pasveikino vaikų lopšelių-darželių „Liepaitė“ ir „Gandriukas“ pedagoges

2011 m. spalio 8 d., šeštadienis Nr.74 (1121)

Trečiadienį, spalio 5 d., savo profesinę šventę – Tarptautinę mokytojų dieną – paminėjo ir mūsų rajono pedagogai. Šiemet Tarptautinė mokytojų diena rajone minėta šiek tiek kitaip nei anksčiau – nebuvo bendro renginio, o buvo minima kolektyvuose, kuriuos su sveikinimo misija aplankė rajono administracijos atstovai, tarybos nariai. Rajono meras Vytautas Vigelis ir Švietimo skyriaus vedėjas Kęstutis Kapačinskas apsilankė Švenčionių vaikų lopšeliuose-darželiuose „Liepaitė“ ir „Gandriukas“.

- Jūs pradedate ir duodate pirmuosius įgūdžius augančiam žmogui. Būtent čia vaikai įgauna tų žinių, kurios vėliau gilinamos mokykloje. Todėl mes pasitarę šiemet nusprendėme daugiau dėmesio skirti vaikų lopšelių-darželių pedagogams. Sveikindami jus, gerbiamieji, su profesine švente, linkime ištvermės ir geros nuotaikos. Nuo jūsų pastangų labai daug priklauso, koks išaugs Lietuvos pilietis. Ačiū jums už tą nelengvą darbą, - sveikindamas „Liepaitės“ ir „Gandriuko“ pedagoges ir vadoves, sakė rajono meras Vytautas Vigelis ir įteikė po rožę, o Švietimo skyriaus vedėjas Kęstutis Kapačinskas įteikė po didžiulį šakotį.

Pasibaigus šventiniams sveikinimams, trumpai buvo aptarti ir svarbiausi einamieji bei renovacijos klausimai.

Algis JAKŠTAS