Mes turime 374 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3324
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19525
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95555
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Projekto „Cirkliškio vaikų dienos centras“ veikla

2015 m. gegžės 13 d. trečiadienis, Nr.46 (1470)

Nuo 2015 m. kovo mėnesio Švenčionių profesinio rengimo centre mokinių bendrija „Viltis“ pradėjo vykdyti Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamą  projektą „Cirkliškio vaikų dienos centras“. Projekto tikslas – teikiant kompleksinę pagalbą  vaikams ir paaugliams, ugdyti jų bendravimo įgūdžius, organizacinius gebėjimus, savivertę, savarankiškumą ir turiningo laisvalaikio planavimą.

Siekdami spręsti minėtas problemas, vykdome šias veiklas:

- Teikiame psichologo, socialinio darbuotojo, sveikatos specialistų konsultacijas.

- Organizuojame laisvalaikio užimtumo veiklas – socialinių įgūdžių formavimo, rankdarbių, teatro, sporto ir sveikatos ugdymo užsiėmimus.

- Organizuojame edukacines, kultūrines ir pažintines išvykas, sportinius renginius.

Projekto dalyviai pagal sudarytą veiklos planą renkasi į norimus užsiėmimus, patys gaminasi maistą, užsiima sportine veikla, buvo išvykę į Vilnių, kur žiūrėjo filmą „Greiti ir įsiutę“. Vykdoma veikla yra ne tik turiningas laisvalaikio praleidimas, bet ir ugdo dalyvių savarankiškumo, atsakomybės, bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžius.

Projekto vykdymo laikotarpis - 2015 metų kovo–gruodžio mėnesiai. Kviečiame dalyvauti 7-18 m. amžiaus vaikus. Daugiau informacijos apie vaikų dienos centrą skaitykite Švenčionių profesinio rengimo centro tinklalapyje www.sprc.w3.lt

Projekto vadovė Jolita Masevičienė

 
Reklaminis skydelis